Sealskin

Sealskin

Sealskin is vooral bekend van de badkamer accessoires, zoals de behaaglijke dikke badkamerkleden en zelfs badjassen. Maar Sealskin is meer. Het heeft namelijk ook een ruim assortiment sanitair passend bij de Sealskin badkamer accessoires, zoals kranen en spiegels.

SINDS 1754

Sealskin opende in 1754 haar deuren in Waalwijk. Oprichter en eigenaar Gerrit van Loon startte de onderneming als leerhandel en leverancier van producten aan de (inter)nationale schoenenindustrie. Dat is toch wel wat anders dan de badkamerbranche. Door de loop der jaren breidde de activiteiten van Sealskin langzaam aan uit. Het leer maakte langzaamaan plaats voor aluminium, kunststof, glas en textiel (en nog andere materialen). Ook werd de schoenenindustrie langzaamaan verruild voor de badkamerbranche en groeide het bedrijf uit tot Sealskin badkamer producten en accessoires.

STIJLVOL SANITAIR

De Sealskin badkamer producten staan vooral bekend om hun stijlvolle uitstraling. Je kunt bij Sealskin terecht voor verschillende baden, douches en douchecabines, douchevloeren, spiegels en natuurlijk de bathroom fashion (de mooie accessoires). Binnen iedere categorie ben je verzekerd van een ruime keuze aan sanitair. Van hoekbaden tot grote zitbaden en hoekdouches tot stijlvolle inloopdouches: er is voldoende te kiezen bij Sealskin badkamers.

MOOIE ACCESSOIRES

Wanneer je een basic, voornamelijk witte badkamer hebt, dan kun je daar wat meer kleur in aanbrengen door middel van de Sealskin badkamer accessoires. Denk bijvoorbeeld aan gezellige, kleurrijke douchegordijnen, mooie badkamermatten en natuurlijk handdoeken en washandjes. Maar ook voor zeepdispensers, toiletrolhouders en toiletborstelhouders ben je bij Sealskin aan het juiste adres. Je kunt de badkameraccessoires qua sfeer, kleur en uitstraling heel makkelijk op elkaar afstemmen, zodat je een mooi geheel creëert in je badkamer.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten