Silvana

Heerlijk slapen met Silvana

Met Silvana hoofdkussens en dekbedden weet u zeker dat u uitgerust ontwaakt en de dag vol energie begint. Silvana producten zijn zo ontwikkeld dat u geniet van een perfecte lighouding en goede ventilatie. En omdat iedereen anders slaapt, zijn de bijzonder comfortabele kussens en dekbedden in vele varianten verkrijgbaar. Lees hier meer over heerlijk slapen met Silvana producten!

Silvana hoofdkussens

Silvana staat bekend om speciale kussens die zorgen voor ondersteuning van de nek. Deze Silvana Support kussens zijn samen met fysiotherapeuten ontwikkeld en gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn er hele zachte en hele stevige kussens en een complete serie daartussenin. Daarnaast biedt Silvana nog veel meer kussens, bijvoorbeeld antiallergische hoofdkussens of duurzame modellen gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ook kussens die extreem heet gewassen kunnen worden of speciaal voor kinderen en buikslapers zijn gemaakt, vindt u in de collectie. Kies het kussen dat het beste bij u en uw slaaphouding past voor een heerlijke nachtrust.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Bent u geïnteresseerd in hoofdkussens en dekbedden van Silvana? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop. Ook vindt u Silvana producten in onze woonwinkels waar u ze op uw gemak uit kunt proberen. Onze adviseurs geven u bovendien graag meer informatie en helpen u met uw keuze.

Silvana dekbedden

Silvana dekbedden zijn er voor elk seizoen. Bovendien kiest u uit een donzen, synthetisch, wollen of katoenen dekbed, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Houdt u van licht en luchtig? Dan is een donzen dekbed dat zich naar uw lichaam vormt heel fijn. Een wollen dekbed voelt zwaarder en neemt goed vocht op. Daarnaast zijn er synthetische materialen die gemakkelijk in onderhoud zijn en die eveneens vocht goed opnemen. Voor de warme zomernachten is katoen het materiaal bij uitstek.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND