Goed slapen begint bij Piet Klerkx

Kom proefliggen en ervaar het zelf

We liggen gemiddeld zo'n 25 jaar van ons leven in bed. Dus is het echt geen overbodige luxe om voor een goed bed een een mooi gestylde slaapkamer te kiezen. Wij helpen je graag op weg om het geschikte matras, de juiste bodem en het beste kussen te kiezen. Maar ook voor je dekbed, bedlinnen en slaapkameraccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Onze onafhankelijke slaapexperts laten je graag alle mogelijkheden en de verschillende merken zien.

Wat is jouw ideale bed?

Kies uit onze vele merken en soorten

Bij Piet Klerkx zijn ontzettend veel soorten bedden te vinden. Lig jij graag in een zacht bed dat zich heerlijk om je lichaam vormt? Of wil je juist wat harder liggen? En wat past er het beste bij jouw lichaam? Kom de diverse merken en soorten uitproberen en bekijken. Onze onafhankelijke slaapadviseurs gaan graag samen met jou op zoek naar je ideale bed.

Slapen kom tot rust

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×