BEDDINGHOUSE

Bedding House B.V. ontwerpt en distribueert bedtextiel voor een aantal bekende consumentenmerken, waaronder Beddinghouse.

Te zien in

  • Beddinghouse

Beddinghouse

Bedding House B.V. ontwerpt en distribueert bedtextiel voor een aantal bekende consumentenmerken, waaronder Beddinghouse. De Beddinghouse textielcollecties worden in Lisse ontwikkeld. Collecties die inspelen op de laatste trends op het gebied van lekker en mooi slapen.

­­­­­Beddinghouse, daar word je blij van

Wil je lekker slapen, dan is niet alleen een goed matras belangrijk. Een te klein dekbed kan ervoor zorgen dat je de hele nacht ligt te 'touwtrekken' met je slaappartner en pas 's morgens in slaap valt óf ijskoud wakker wordt. Beddinghouse heeft hoeslakens, moltons en dekbedhoezen in alle soorten en maten, allemaal gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke materialen.

Een goede nachtrust

Of je lekker slaapt, is van veel factoren afhankelijk. Een goed matras met voldoende ondersteuning en een gelijkmatige verdeling van je lichaamsdruk, zijn belangrijk. Een donkere slaapkamer met voldoende zuurstof helpen je ook beter te slapen. Je beddengoed is ook van invloed: het bedtextiel van Beddinghouse is gemaakt van natuurlijke materialen die voor voldoende ventilatie zorgen en vocht opnemen tijdens de nacht.

Het oog wil ook wat

Als je slaapt zie je het niet, maar je slaapkamer krijgt meteen een enorme oppepper als je een mooie dekbedovertrek op je bed hebt liggen. Beddinghouse is gespecialiseerd in het ontwerpen van dekbedhoezen in diverse stijlen. Stijlvolle strepen, vrolijke bloemen, neutraal effen of bedrukt met liefdevolle woorden. Fris modern of met warme patronen.

Verander je slaapkamer in een handomdraai

Met de duurzame dekbedhoezen van Beddinghouse verander je de sfeer van je slaapkamer in een handomdraai. Ieder nieuw dekbed staat garant voor nóg meer variatie in het interieur. De ene week dompel je je onder in serene kleuren, de andere week in vrolijke prints. Aan jou de keus.

De collectie van Beddinghouse vind je in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×