KARDOL VERSTRATEN

Al 15 jaar lang is Kardol & Verstraten hét merk op het gebied van bedtextiel.

Te zien in

  • Kardol Verstraten slapen

Kardol & Verstraten

Al 15 jaar lang is Kardol & Verstraten hét merk op het gebied van bedtextiel. Dit Amsterdamse merk weet zich duidelijk te onderscheiden door de prachtige en opvallende dessins die zijn geïnspireerd op de laatste mode en architectuur. De luxe uitstraling en originele prints in intens diepe kleuren, geven iedere slaapkamer meteen een wauw-gevoel.

Dekbedovertrekken met luxe dessins

De ontwerpers zelf zeggen: 'This is where Dutch design meets luxury bedlinen'. Wij kunnen er geen betere omschrijving voor vinden! De dekbedhoezen van Kardol &Verstraten zijn een genot om naar te kijken en niet te vergelijken met enig ander merk. De dessins variëren van kleurrijke bonte mixen van bloemen en gravures tot een romantisch gedicht met sierlijke letters. Of wat dacht je van een lieflijke collage van poëziealbums en schetsboekprenten om heerlijk bij weg te doezelen?

Bedlinnen voor mensen die kwaliteit herkennen

Niet alleen de bijzondere prints, ook de kwaliteit en de bijzondere confectietechnieken zorgen dat het bedlinnen van Kardol & Verstraten eenzaam aan de top staat. De dekbedovertrekken zijn altijd gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Wat dacht je van zeer zachte katoen van hoge kwaliteit satijn die de dekbedovertrek een chique glans geeft en waardoor de stof zacht en glad aanvoelt?

Nooit meer koude voeten

Ken je dat? Je hebt het dekbed toch echt goed ingestopt aan de onderkant maar je wordt's nachts toch wakker met koude voeten. Dat zal je met het bedlinnen van Kardol & Verstraten niet gebeuren. De totale lengte van de overtrekken is 260cm en de instopstrook loopt over de gehele breedte van de overtrek. Hierdoor zijn de dekbedovertrekken ook geschikt voor hoge matrassen en woelige voetjes.

Wassen, drogen en strijken van een Kardol & Verstraten dekbedhoes

De dekbedhoezen zijn digitaal geprint, waardoor de kleurtonen prachtig zijn. Dat wil je graag zo houden. De dekbedovertrek kan gewoon op 60 graden in de machine worden gewassen en is geschikt voor de droogtrommel. Daarna kun je het met een gerust hart strijken. Dat laatste is zelfs niet nodig als je de hoes vochtig uithangt.

Moeilijk kiezen uit zoveel moois

We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om te kiezen uit zoveel mooie dessins. Voor iedere stemming kun je een ander dekbed uitkiezen. Je krijgt het er nog druk mee! Zit er geen dessin tussen dat je aanspreekt? (Iets wat wij ons nauwelijks kunnen voorstellen!) Dan is het goed om te weten dat dit toonaangevende label ieder half jaar een nieuwe collectie op de markt brengt.

Kardol & Verstraten is verkrijgbaar in onze woonwinkels in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.

 

 

Populairste producten van Kardol Verstraten

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×