MyBox samenstellen

Het comfort zit in de details

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met MyBox kun je zelf je ideale boxspringcombinatie samenstellen. Maak eerst een keuze uit de verschillende slaapcomforts, kies daarna het hoofdbord, de stof en de kleur. Je kunt kiezen uit een vaste uitvoering of een elektrisch verstelbare uitvoering, zodat je heerlijk je krantje kunt lezen in bed of lekker half liggend televisie kunt kijken. Welke houding je ook kiest, je lichaam wordt volledig ondersteund.

  • Kies uit verschillende slaapcomforts
  • Kies een hoofdbord
  • Kies uit onze stoffen
  • Kies een kleur die bij jou past

1. Kies je boxspring

We beginnen met het kiezen van een onderbox en basismatras. Samen vormt dit de boxspring. Het type onderbox en basismatras hangt helemaal af van de gewenste afmeting, dikte, ondersteuning, ventilatie en het frame. Met een goede boxspring lig je een stuk comfortabeler omdat het gewicht en de druk beter over je bed worden verdeeld.

2. Kies uit verschillende slaapcomforts

Vervolgens gaan we een matras en eventueel een topmatras aan de boxspring toevoegen. Het type matras is afhankelijk van je gewicht, slaaphouding en eventueel fysieke klachten. Maar je voorkeur voor comfort speelt uiteraard ook een belangrijke rol. Een schuimmatras vormt zich bijvoorbeeld goed naar je lichaam en geeft je overal de ondersteuning die je nodig hebt. Terwijl een latex matras óók nog eens zorgt voor een goede luchtcirculatie in de matras.

Leg eventueel ook nog een topmatras op je matras voor een nog comfortabelere nachtrust. En je matras gaat hierdoor nog langer mee ook.

Plan nu een afspraak

Kom langs en ervaar de mogelijkheden van mybox

3. Vast of elektrische verstelbaar

Je kunt met MyBox kiezen uit een vaste uitvoering of een elektrisch verstelbare uitvoering, zodat je heerlijk je krantje kunt lezen in bed of lekker half liggend televisie kunt kijken. Welke houding je ook kiest, je lichaam wordt volledig ondersteund.

4. Kies een hoofd- en voetbord

De boxsprings van MyBox zijn naar keuze te voorzien van een hoofd- en voetbord. We hebben diverse vormen, stijlen, stoffen en kleuren. Voor ieder wat wils. Zowel de hoofd- als de voetborden zijn handgemaakt en helpen je slaapkamer een stijlvolle uitstraling te geven.

5. Kies uit onze stoffen

De boxspring, het matras, het hoofd- en voetbord; we kunnen het allemaal stofferen. We maken gebruik van de beste materialen en de mooiste kleuren. Op deze manier zal je nieuwe boxspring altijd bij het interieur van je slaapkamer of je gewenste stijl passen.

6. Kies bijbehorende poten

Nu hoeven we alleen nog maar de poten uit te kiezen. Modern RVS of toch liever landelijk hout? We hebben een ruime keuze poten in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Zo maak je je nieuwe boxspring helemaal af.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×