Velda

Op je lijf geschreven

Velda ontwikkelt slaapsystemen die je perfect kunt afstemmen op je persoonlijke wensen. Hierdoor is je lichaamshouding gedurende de hele nacht optimaal en geniet je van een heerlijke nachtrust. Velda kenmerkt zich door de goede en bovenal eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan iedereen van een comfortabele nachtrust genieten.

 • Keuze uit verschillende matrassen
 • Meest vooruitstrevende ontwikkelingen
 • Stijlvol design
 • Duurzaamheid speelt een grote rol

Onze collectie Velda boxsprings is te vinden in alle vestigingen van Piet Klerkx. Kom eens proefliggen!

Nelson - Versus

Wanneer je voor de Nelson - Versus kiest, kies je voor een Velda boxspring die direct in het oog springt. Dit komt voornamelijk door het hoge en opvallende diamond hoofdbord dat tevens voor een exclusieve en luxe uitstraling zorgt.

Het Velda cellspring matras kent naast de beste nachtelijke ondersteuning een uitstekend ventilatiesysteem. Hierdoor wordt lichaamsvocht direct afgestaan aan de buitenlucht.

 • Elektrisch verstelbare boxspring van 180 x 210 cm
 • Afgebeeld met cellspring matras en topmatras van koudschuim
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen

Al vanaf €785,-
Incl. hoofdbord, matras en topmatras van €3.196,- voor €2.696,-

Rock & Rest

De vraag naar ruime, comfortabele eenpersoonsbedden neemt steeds meer toe. Met deze Rock & Rest boxspring speelt Velda hier op in. De boxspring is helemaal elektrisch verstelbaar.

De Rock & Rest boxspring kan worden voorzien van een breder hoofdbord dat aan één kant van het bed uitsteekt. Plaats hier een bijpassend nachtkastje tegenaan, wat zorgt voor één mooi geheel.

 • Boxspring van 120 x 220 cm
 • Elektrisch verstelbare uitvoering
 • Afgebeeld met pocketveringmatras en latex topmatras
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen

Al vanaf €1.158,-
Incl. hoofdbord, matras en topmatras al vanaf €2.295,-

3D

De Velda 3D is een boxspring die zich kenmerkt door subliem slaapcomfort. De boxspring biedt je optimale ondersteuning en laat je hier dankzij het gebruik van duurzame materialen jarenlang van genieten. De vorm van de Velda 3D is strak, maar de sierlijke chromen poten maken de Velda 3D een stijlvol geheel.

Door zelf te kiezen voor de gewenste maat, materialen en comfortklasse pas je de Velda 3D helemaal op jouw persoonlijke wensen aan. Je geniet van de best mogelijke nachtrust.

 • Elektrisch verstelbare boxspring van 180 x 200 cm
 • Afgebeeld met pocketveringmatras en topmatras van koudschuim
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen

Al vanaf €568,-
Incl. hoofdbord, matras en topmatras al vanaf €1.648,-

Playa - Physio

Met de Velda Playa - Physio geniet je van ergonomisch comfort met optimale ventilatie. Dit nieuwe concept boxspring laat je kennismaken met de meest recente technologieën om zo het maximale uit jouw nachtrust te halen. De Velda boxspring beschikt over unieke comfortlagen, 100% pocketvering en ventilerend 3D textiel.

De Playa - Physio heeft een elegante uitstraling. Dit komt niet alleen door het hoofdbord met de chique verticale naden, maar ook door de chromen rond afgewerkte poten. Een ware verrijking van je slaapkamer.

 • Elektrisch verstelbare boxspring van 180 x 200 cm
 • Afgebeeld met gestoffeerde pocketveringmatras en topmatras van koudschuim
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen

Al vanaf € 735,-
Incl. hoofdbord, matras en topmatras voor € 2.598,-

Panama - Physio

De Panama - Physio kenmerkt zich net als de Playa - Physio door perfecte ergonomische ondersteuning en optimale ventilatie. Door de zeven comfort zones is deze Velda boxspring zowel voor zij-, rug-, als buikslapers een heerlijke plek om weg te dromen.

Het Panama hoofdbord doorbreekt het grove geheel en geeft de boxspring samen met de subtiele chromen poten een speels karakter. Dit maakt deze Velda boxspring zowel qua comfort als uitstraling zeer gewild.

 • Elektrisch verstelbare boxspring van 180 x 200 cm
 • Afgebeeld met gestoffeerd pocketveringmatras en latex topmatras
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen

Al vanaf € 2.435,-
Incl. hoofdbord, matras en topmatras al vanaf € 4.534,-

Populairste producten van Velda

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden

Wat maakt Velda bijzonder?

Velda slaapsystemen worden zo ontworpen dat ze je lichaam gedurende de nachtrust op natuurlijke wijze dragen. Omdat ieder lichaam anders is en we allemaal op een andere manier slapen heb je de keuze uit verschillende matrassen die elk staan voor uniek slaapcomfort. Zo geniet iedereen van een slaapsysteem dat geheel op zijn of haar lijf geschreven is. Op het gebied van slaapcomfort is Velda niet alleen bezig met de meest vooruitstrevende ontwikkelingen, ook qua design gaat Velda met de tijd mee. De nieuwste concepten sluiten naadloos aan bij de huidige vraag en maken dat Velda niet alleen stijlvol is, maar ook hip. Hierbij speelt de kwaliteit en duurzaamheid een onmisbare rol.

Plan nu een afspraak

Kom langs en ervaar de mogelijkheden van velda

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×