Spectral

Uitgebreide collectie tv-meubels van Spectral

Bij Spectral kunt u terecht voor een uitgebreide collectie tv-meubels. Dit vooraanstaande merk biedt moderne designs. Dankzij de ontwikkelde expertise in het ontwerpen van tv-meubels weet Spectral deze meubels als geen ander zo functioneel en stijlvol mogelijk vorm te geven. Bij Piet Klerkx vindt u een breed aanbod van Spectral producten. Bent u benieuwd naar de collectie? Bekijk dan online het aanbod of lees snel verder om meer te ontdekken over de mogelijkheden met Spectral.

De slimme oplossingen van Spectral

Met Spectral vindt u gegarandeerd een slimme oplossing voor uw televisie. De tv-meubels zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen de perfecte staanplaats voor uw televisie bieden. Dankzij het intelligente design bieden deze vaak ook extra opbergruimte en wordt alle elektronica op een onzichtbare manier geïntegreerd. Losse en zichtbare kabels door de woonkamer zijn hiermee verleden tijd. Bovendien vindt de productie plaats in Duitsland, waar alle producten moeten voldoen aan een strenge productiestandaard. Hiermee profiteert u gegarandeerd van hoge en duurzame en kwaliteit.

Televisiemeubels op maat

De collectie bestaat uit een breed aanbod tv-meubels in verschillende formaten en designs. Van zwevende wandmeubels tot staande meubels. De zwevende meubels hebben een strakke, moderne vormgeving en worden aan de muur bevestigd. Het meubel biedt voldoende ruimte voor alle bedrading, zodat u deze netjes en uit het zicht opbergt. Ook de design en hoogglans Spectral meubels bieden de mooiste en praktische oplossingen voor uw televisie. Greeploze laden en slimme oplossingen voor uw randapparatuur, zoals geïntegreerde dockingsystemen voor Samsung en Apple producten, zorgen voor een moderne uitstraling.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Wilt u een product van Spectral aanschaffen of meer weten over dit merk? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete product. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende producten van de Spectral en bekijkt u ze op uw gemak. Onze adviseurs helpen u bovendien graag met het kiezen van een meubelstuk dat perfect bij u en uw interieur past.

Hoe kan ik je helpen?