Tempur

Tempur

Tempur heeft alles voor uw nachtrust. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u ’s ochtends weer fris en vol energie opstaat. Dat begrijpt Tempur maar al te goed en daarom dragen zij graag bij aan de perfecte omgeving voor uw optimale nachtrust. Wilt u meer weten over de collectie van Tempur? Lees dan snel verder en ontdek het assortiment bij Piet Klerkx.

  Het aanbod van Tempur

  In het aanbod van Tempur vindt u hoofdkussens, matrassen, boxsprings en andere comfortproducten. Met al deze producten bent u verzekerd van een comfortabele nachtrust. Iedere nacht droomt u heerlijk weg op een matras van Tempur, zodat u de volgende dag weer vol energie begint. Ook de boxsprings van dit merk bieden optimaal slaapcomfort. In de collectie vindt u verschillende slaapsystemen, zodat u altijd een bed of boxspring kiest op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Van zachte tot stevige matrassen en van verstelbare bedden tot grote boxspring. Alle producten zijn gemaakt van TEMPUR® en bieden u daarom het comfort dat u nodig heeft.

  Alles voor uw nachtrust

  Het materiaal TEMPUR® werd in 1970 oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart. Het unieke materiaal zorgt voor een gelijkmatige verdeling van druk en gewicht, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt als u op dit materiaal ligt. De matrassen en kussens van TEMPUR® bleken niet alleen een groot succes in de ruimte, maar ook hier op aarde zorgt dit voor een aangename nachtrust. Tempur is tot op de dag van vandaag de enige aanbieder van producten met dit bijzondere materiaal.

  Bekijk de producten bij Piet Klerkx

  Wilt u een product van Tempur aanschaffen of meer weten over dit merk? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete product. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende producten van de Tempur, waar u ze direct zelf uittest. Onze adviseurs helpen u bovendien graag met het kiezen van een bed of boxspring dat perfect bij uw slaapwensen past.

  Pagina
  Pagina

  BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

  Hoe kan ik je helpen?