WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

&Tradition

&Tradition: een Scandinavisch designmerk

&Tradition is een Scandinavisch designmerk gespecialiseerd in het ontwerpen van designlampen en designmeubels. Hanglampen, tafellampen, stoelen en vloerkleden: bij dit Deense merk vindt u designmeubelen in alle soorten en maten. &Tradition streeft voortdurend naar innovatie zonder daarbij de Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen, staan centraal tijdens het ontwerpen van de producten. Wilt u meer te weten komen over de uitstraling van deze producten? Bekijk ze dan hieronder en lees meer over wat &Tradition allemaal te bieden heeft.

Designmeubels en woonaccessoires van &Tradition

Sinds 2012 bestaat de collectie van &Tradition ook uit sofa’s, stoelen, krukken en tafels. Deze producten worden veelal ontworpen van ruwe materialen, zoals hout. De items hebben een robuuste en unieke uitstraling, waardoor u de ontwerpen van &Tradition niet snel zult vergeten. Neem bijvoorbeeld de &Tradition Catch collectie. Deze collectie bestaat onder andere uit fraaie stoelen en fauteuils waarop u avondenlang kunt genieten voor de televisie of met uw favoriete boek. Voor de aankleding van uw interieur kunt u ook bij &Tradition terecht. Versier uw vloer bijvoorbeeld met een van de vele vloerkleden uit de collectie. Bovendien zijn deze vloerkleden verkrijgbaar in alle vormen en maten. Dus bent u uitgekeken op een rechthoekig vloerkleed? Dan vindt u in het assortiment van &Tradition ook zeshoekige vloerkleden en andere vormen. Of versier uw interieur met een aantal bijzondere, kleine woonaccessoires, zoals de &Tradition vazen.

Adembenemende lampen van &Tradition

&Tradition is bekend geworden door de adembenemende collectie lampen. De collectie bestaat onder andere uit hanglampen, tafellampen en wandlampen. Wat al deze lampen gemeen hebben, is dat ze betaalbaar zijn en een unieke Scandinavische uitstraling hebben. Door te kiezen voor een van de &Tradition lampen brengt u een knusse en rustige Scandinavische sfeer in huis.

&Tradition bij Piet Klerkx

In het assortiment van Piet Klerkx bevinden zich talloze producten van dit Scandinavische designmerk. Dus bent u dol op de Scandinavische charme en wilt u uw huis een nieuwe twist geven? Bekijk dan eens de collectie van &Tradition. De specialisten van Piet Klerkx vertellen u graag meer over dit hoogwaardige, duurzame merk.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten