Velda

Optimale nachtrust met Velda

Velda staat garant voor een optimale nachtrust. Al ruim 60 jaar is Velda dag in dag uit bezig met het ontwikkelen van de beste matrassen, boxsprings en slaapsystemen. Daarbij hanteren ze de meest geavanceerde technieken op het gebied van slaapcomfort. In het gevarieerde assortiment vindt u altijd een Velda boxspring of matras die aansluit op uw wensen.

De geschiedenis van Velda

Het begon allemaal bij het familiebedrijf Veldeman Bedding, gevestigd in het Limburgse Opglabbeek. Het merk Velda vindt zijn oorsprong in 1954, toen een handelaar in touw en een winkeldochter van een meubelzaak in Opglabbeek besloten om hun krachten letterlijk te bundelen. Stalen veren werden met touw aan elkaar geknoopt tot een matraskern. De basis was gelegd en ook de zorgvuldige afwerking ging ze goed af. Anno nu beschikt Velda over een rijk assortiment matrassen, lattenbodems, boxsprings, hoofdkussens en complete bedden.

Het aanbod van Velda

Velda biedt alles voor een ultieme slaapbeleving. Te beginnen met Velda boxsprings, die in talloze uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Slaapt u het liefst op een traagschuim topper? Met of zonder anti-allergische hoes? Vlak of elektrisch verstelbaar? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de Velda matrassen beschikken over allerhande functionaliteiten. Denk aan een verstevigde lordose ondersteuning, een zachte comfortlaag en een kern van hoogwaardig koudschuim.

Bekijk de producten van Velda bij Piet Klerkx

Wilt u meer weten over Velda of bent u benieuwd naar de producten? Ontdek het uitgebreide Velda assortiment in onze webshop of kom naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u met het vinden van de juiste meubels voor uw interieur.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?