COBRA

Cobra Art Company levert al sinds 1983 kunst aan bedrijven. Inmiddels kunnen ook particulieren genieten van Cobra Art. Onder het motto 'Kunst voor iedereen'.

Te zien in

  • Cobra art company

Cobra Art Company

Cobra Art Company levert al sinds 1983 kunst aan bedrijven. Inmiddels kunnen ook particulieren genieten van Cobra Art. Onder het motto 'Kunst voor iedereen', zorgt CobraArt ervoor dat kunst betaalbaar is en bereikbaar voor ons allemaal. Cobra Art maakt spraakmakende fotografie op plexiglas en schilderijen in verschillende stijlen en maten.­­­­­

Kunst toegankelijk voor iedereen

Veel Nederlandse kunstenaars en fotografen werken mee aan de gevarieerde en zeer speciale collectie fotografiekunst. De collectie bestaat uit grote hoogglans foto's die zijn afgewerkt met een dikke laag acryl en andere foto's zijn afgedrukt op aluminium, wat een wel heel bijzonder effect geeft. Cobra Art Company en haar kunstenaars hebben een missie: ze willen kunst toegankelijk maken voor iedereen. Dit is niet alleen terug te zien in de prijs maar ook in het ruime aanbod kunst dat is onderverdeeld in verschillende thema's.

Bij Cobra Art vindt je altijd een foto of schilderij dat bij je interieur past

Dankzij de verschillende thema's vind je altijd iets dat past bij je persoonlijkheid en de kleuren van je interieur. Denk aan pop art, cities and urban, movies en modern abstract. Maar ook indrukwekkende kleurrijke natuurfoto's en smaakvol naakt. Kleur of zwart-­wit. Een aantal kunstenaars creëren in opdracht voor Cobra Art. Het werk kan dan op je persoonlijke wensen worden afgestemd, qua kleur en afmetingen. De gehele collectie is in verschillende formaten te krijgen. In de winkel vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Eén ding is zeker: met een Cobra Art aan de muur heb je zeker bekijks en er wordt gefluisterd dat als je er eenmaal één hebt, het een kwestie van tijd is, voordat je de volgende koopt. Je bent dus gewaarschuwd!

Cobra Art vind je in alle filialen van Piet Klerkx.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×