DESIGN ON STOCK

Design on Stock staat voor Nederlands topdesign. De ontwerpers die voor Design on Stock werken, zijn stuk voor stuk bekenden in designersland en hebben naam gemaakt in binnen-­ en buitenland.

 • design on stock

Design on Stock

Design on Stock staat voor Nederlands topdesign. De ontwerpers die voor Design on Stock werken, zijn stuk voor stuk bekenden in designersland en hebben naam gemaakt in binnen-­ en buitenland. Op dit moment ontwerpen Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg, Gijs Papavoine en Edward van Vliet voor Design on Stock.

Made in Holland

De meubels van Design on Stock worden zonder twijfel gemaakt vanuit passie. De ontwerpers worden gedreven door de liefde voor hun vak en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Vandaar het kwaliteitsstempel 'Made in Holland'.

De ontwerpers: de creatieve vonk achter Design on Stock

Design on Stock is ervan overtuigd dat ze hun succes te danken hebben aan de vijf Hollandse topontwerpers die de mooiste meubels hebben ontworpen: Roderick Vos ontwierp model Bloq, een van de eerste banken, die nog altijd een succes is. Gerard van den Berg brengt modellen met een opvallend nonchalante uitstraling, zoals fauteuil Limec. Marike Andeweg bracht de kussen bank Heelz in de collectie en Gijs Papavoines kwam met de Penta stoel. Edward van Vliet fleurt de collectie op speelse wijze op met zijn accessoires. De collectie van Design on Stock bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, salontafels, bijzettafels, voetenbankjes, poefs en eetkamerstoelen. Met een keuze uit het assortiment sierkussens en plaids geef je de kamer in een handomdraai kleurige details die passen bij jouw persoonlijke smaak.

Mooi, praktisch en comfortabel

Design on Stock moet je zien, voelen en ervaren. Voor veel mensen is het liefde op het eerste gezicht. 'Een zitmeubel moet er lekker uitzien, en zo moet 't ook zitten,' is een uitspraak van Gerard van den Berg. Een uitspraak die van toepassing is op alle zitmeubelen uit de collectie. Daarnaast zie je dat er veel is nagedacht over flexibiliteit: stoelen die vaak verschoven moeten worden, hebben wieltjes. De flexbank kan gemakkelijk worden omgetoverd tot luxe logeerplek. Bloq is een echte leefbank, die zacht en toch stevig zit.

Details maken Design on Stock

Een designmeubel maken gaat maar over één ding: oog voor detail. Alle keuzes die bij Design on Stock worden gemaakt tijdens het ontwerp-­ en productieproces zijn erop gericht elk detail goed te krijgen. Als elk detail klopt, heb je een tijdloos meubel.

Design on Stock is in alle filialen van Piet Klerkx te vinden, behalve in Purmerend.

Populairste producten van Design On Stock

 1. KeukenEen 'Fusion Style' keuken in optima forma. De diverse materialen en kleuren in deze keuken zorgen samen voor een warm geheel. De Kristall-witte kaderfronten combineren fraai met de rvs-elementen en het houtstructuur werkblad. Behalve veel ruimte bevat deze keuken ook de nieuwste inbouwapparatuur van Siemens, en zijn de lades voorzien van het Blumotion-systeem.

  Meer informatie
  9.400,-
 2. KeukenDe keuken Chaleur 895 F is een prachtige hoekkeuken met een natuurlijke uitstraling en stoere look. In deze keuken kunt u veel spullen opbergen en snel terugvinden vanwege de multifunctionele korflades die deze keuken rijk is. Samen met een handige apothekerskast maakt het deze keuken uiterst veelzijdig. De achterwand van de keuken is in houtlook uitgevoerd en de schouw is afgewerkt met een inbouwunit. Dit maakt de Chaleur 895 F een robuuste moderne keuken met alle gemakken voorzien.

  Meer informatie
  6.595,-
 3. KeukenFrizz is volledig voorzien van Bauknecht apparatuur maar desondanks toch nog scherp geprijsd. De eilandkeuken is incl. als beste getest combimagnetron van Bauknecht en heeft een zitgedeelte aan het kookeiland. Gezellig voor uw bezoek om erbij te zitten of handig om direct aan te eten. De keuken Frizz is hiermee een zeer complete eilandkeuken.

  Meer informatie
  6.595,-

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×