ENZO LUCA

Nieuw in al onze winkels: de nieuwe Enzo Luca Studio. Neem een kijkje in de vier betaalbare designwerelden van Enzo Luca en laat je inspireren en verrassen.

Enzo Luca is op en top Italiaans design, waarbij tijdloze lijnen worden gecombineerd met bijzonder materiaalgebruik een sterke bijdrage aan een duurzame samenleving. Enzo Luca definieert tijdloos design als het gebruik van eerlijke materialen die door de juiste vormgeving puurheid uitstralen. De collectie bestaat uit eetkamertafels en eetkamerstoelen, banken, fauteuils en wandkasten, die stuk voor stuk schitterende interieurobjecten vormen.

Enzo Luca weet op geraffineerde wijze om te gaan met materialen, vormen en kleuren, wat regelmatig grote schoonheid oplevert. Vanuit grote kennis van en kunde voor de architectuur stralen Enzo Luca’s ontwerpen puurheid en karakter uit, met oog voor detail, materiaal en vorm. De studio is niet voor niets gevestigd in een loft, in een gebouw dat van origine uitsluitend gericht is op functie. Waarbij het patina van de toegepaste materialen dezelfde puurheid en hetzelfde karakter uitstralen als zijn ontwerpen. 

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×