HENDERS & HAZEL

Henders & Hazel staat voor originaliteit, eigenzinnigheid voor de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen voor de uitvoering.

Henders & Hazel

Henders & Hazel staat voor originaliteit, eigenzinnigheid voor de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen voor de uitvoering. De ontwerpers laten zich inspireren door andere culturen en reizen de wereld rond voor nieuwe ideeën. Henders & Hazel bestaat uit een hecht team; samen zorgen zij voor een exclusieve collectie van comfortabele en tijdloze meubelen.­­­­­

Henders & Hazel: wonen met karakter

De meubelcollectie laat zich het best omschrijven als karaktervol, eigentijds en functioneel. Ze hebben een heel eigen karakter dankzij hun stoere uitstraling. Moderne en ergonomische stoelen laten zich mooi combineren met de kasten en moderne tafels. De banken zijn vaak voorzien van flexibele elementen die afzonderlijk verstelbaar zijn, die je kunt aanpassen aan je zithouding. De collectie bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting, vloerkleden en woonaccessoires.

Robuuste materialen

Henders & Hazel benadrukken de natuurlijke puurheid van de gebruikte materialen van de houten meubels door ook de noesten en kleinere planken te gebruiken. Het hout is naturel en onbehandeld, hierdoor is er minder restafval en wordt de natuur niet onnodig belast. Het stoere hout wordt gecombineerd met warme stoffen en verschillende soorten leder.

Leven & genieten in een sfeervolle woonomgeving

Henders & Hazel wil je helpen te leven in een interieur dat bij jou past. Je woonomgeving als reflectie van je ziel en de plaats waar je thuiskomt. De inspiratie voor de woonseries hebben ze opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in de woonseries. De ontwerpen hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

Woonaccessoires van Henders & Hazel

Je maakt je interieur helemaal af door te kiezen uit het uitgebreide aanbod woonaccessoires van Henders & Hazel. Deze uitgebreide collectie bestaat uit vloerkleden, verlichting, beelden en wanddecoraties. Ook hier is goed te zien dat de vele reizen een inspiratiebron vormen voor de sfeervolle en eigenzinnige accessoires.

Henders & Hazel vind je in de filialen in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×