HÜLSTA

Hülsta is opgericht in 1940 door de familie Hüls en inmiddels uitgegroeid tot een woonmerk waar zo'n 1.250 medewerkers werken aan collecties waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Te zien in

  • Hulsta

Hülsta

Hülsta is opgericht in 1940 door de familie Hüls en inmiddels uitgegroeid tot een woonmerk waar zo'n 1.250 medewerkers werken aan collecties waarbij kwaliteit en service voorop staan. De meubels worden in het Münsterland vervaardigd en verkocht over de hele wereld. De collectie bevat banken, kasten, eettafels, eetkamerstoelen, slaapkamerinrichtingen en alles om thuis een zeer comfortabele werkplek te maken.­­­­­

Made in Germany

Hülsta meubels staan zijn niet trendgevoelig maar moeten moeiteloos de tand des tijds doorstaan. Dit begint bij de keuze van de grondstoffen. Hülsta meubelen worden allemaal in Duitsland vervaardigd en je kunt gerust stellen dat we te maken te hebben met Duitse degelijkheid.

Kwaliteit

Hülsta draagt graag bij aan jouw individuele wensen voor je leefomgeving. Het merk richt zich op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. Om die kwaliteit te waarborgen, heeft Hülsta voor elke stap in het productieproces procedures ontwikkeld, die een kwaliteitsprofiel verschaffen. Materiaal en functies worden door zo'n dertig interne testscenario's getest. Dat moet wel goed zitten!

Meubelcollectie met rustige uitstraling

Meubels van Hülsta hebben een tijdloos design, waarbij veel maatwerk mogelijk is. De kasten en lades zijn perfect afgewerkt en voorzien van een uniek geluidloos push­-to-­open sluittechniek. Dankzij de natuurlijke rustige kleuren, die kenmerkend zijn voor de Hülsta collecties, zijn de meubels makkelijk te combineren met de al aanwezige stukken in je interieur. Wil je iets bijzonders waar je nog jaren plezier van hebt, maar zit je niet te wachten op opvallende meubelstukken die bepalend zijn voor de sfeer in je huis? Dan zijn de meubels van Hülsta zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Hülsta is te koop in al onze woonwinkels, behalve in Purmerend.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×