LINTELOO

Linteloo werd opgericht in 1993 door Jan te Lintelo. Het vak werd hem met de paplepel ingegoten: zijn ouders waren eigenaar van Lintelo Wonen.

  • Linteloo design meubelen

Linteloo

Linteloo werd opgericht in 1993 door Jan te Lintelo. Het vak werd hem met de paplepel ingegoten: zijn ouders waren eigenaar van Lintelo Wonen. Hij leerde het vak bij Pastoe design meubelen en het Nederlandse designmerk Gelderland. In 1993 begon hij voor zichzelf.

Linteloo Lab

Inmiddels gaat een heel team ontwerpers achter het merk Linteloo schuil, genaamd Linteloo Lab én heeft het merk showrooms in Zeist, Keulen en Milaan. Naast het vaste team, werkt Linteloo samen met bekende namen als Jan des Bouvrie en Roderick Vos.

De feel­-good factor van Linteloo

Wat valt op aan de meubels van Linteloo? Ze hebben allemaal the feel­-good factor. Heerlijke banken die uitnodigen om te gaan zitten en nooit meer op te staan. Kussens om in weg te zakken. Een stijl die modern en leefbaar is. De ruime zitbanken, poefs en fauteuils zijn makkelijk te combineren en geven je interieur een compleet gevoel van lekker-­thuis-­zijn. De filosofie van dit merk is dan ook: 'Onze meubelen zijn net even verrassend, maar niet te gecompliceerd. Onze meubels zijn leefbaar.'

De stijl van Linteloo

De design collectie bestaat uit tijdloze ontwerpen met een warme uitstraling. Perfect om je onder te dompelen in een avondje cocoonen. De stijl is elegant en landelijk, strak en gezellig. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen, tafels, tuinmeubelen en interieurdecoraties. De Linteloo Easy Living is een inmiddels een klassieker: een tijdloze,nonchalante bank van 2.65 m, een enorme leefbank met losse hoezen. Jan te Lintelo produceert -naar eigen zeggen-­ designmeubels voor leuke mensen. Misschien ben jij er­­­­ wel één van!

Linteloo vind je in alle woonwinkels van Piet Klerkx, behalve in Purmerend.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×