MUSTERRING

Musterring werd in 1938 opgericht door Josef Höner en is inmiddels één van de bekendste merken van kwaliteitsmerken in Duitsland. Gespecialiseerd in complete programma's voor de inrichting van je woonkamer, slaapkamer en keuken.

Te zien in

  • Musterring

Musterring

Musterring werd in 1938 opgericht door Josef Höner en is inmiddels één van de  bekendste merken van kwaliteitsmerken in Duitsland. Gespecialiseerd in complete programma's voor de inrichting van je woonkamer, slaapkamer en keuken. Kenmerkend voor meubels van Musterring zijn de strakke lijnen, het luxe comfort en een mooie afwerking. Het merk wordt inmiddels in 23 landen verkocht.­­­­­

Woonprogramma's

Dankzij de complete woonprogramma's van Musterring, is het heel makkelijk om je hele woonkamer, slaapkamer of keuken in te richten. Veel bankstellen zijn in vele uitvoeringen en maten leverbaar, zodat je naar hartenlust kunt combineren. Een tweezits met een bijpassende fauteuil, een dubbele hoekbank of kies je voor twee luxe relaxfauteuils?

Wandkasten van Musterring

Maak je zithoek helemaal compleet met een bijpassend wandmeubel. Musterring heeft een uitgebreide collectie wandkasten met multimedia opbergmogelijkheden, complete wandopstellingen met geïntegreerde TV­-kast of TV­-dressoir. Zo plaats je al je apparatuur netjes weggewerkt op een centrale plaats in huis. De losse wand-­ en boekenkasten zijn in diverse maten verkrijgbaar.

Je vindt Musterring in onze woonwinkel in Waalwijk.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×