PTMD

Stoer, sober & sfeervol. Dat is de designfilosofie van PTMD collection.

  • PTMD

PTMD

Stoer, sober & sfeervol. Dat is de designfilosofie van PTMD collection. Alle producten, van het zich constant vernieuwende assortiment, worden in eigen beheer ontwikkeld. De sobere, grove en natuurlijke materialen geven de producten van PTMD collection een sfeervolle warme uitstraling.­­­­

PTMD collection is een totaalconcept voor je interieur

De gehele collectie van PTMD straalt dezelfde sfeer uit, waardoor werkelijk alles met elkaar te combineren is. Je zou je huis volledig kunnen inrichten met de meubels en woonaccessoires die op elkaar afgestemd zijn. Je begint met een bankstel, een tapijt, die mooie lamp... Dan ga je door met de finishing touch en zoek je er prachtige schalen en wanddecoraties bij.

Sfeervol gedekte tafel

Bij PTMD vind je bijvoorbeeld alles om je tafel super gezellig te dekken. Eten moet je toch, dus waarom dan niet in stijl? Servies, dienbladen, kandelaars, bestek, glaswerk, wijnkoelers en schalen.

Nooit meer planten water geven

Ben jij ook zo iemand, bij wie de plantjes in no-­time dood gaan? Je bedoelingen zijn goed, maar je hebt gewoon geen groene vingers. PTMD heeft een collectie geweldige kunstplanten-­ en bloemen waar je je niet voor hoeft te schamen. Tere zijden bloemen voor een veldboeket of een grote decoratieve tak gemaakt van foam. Vanaf nu hebben jouw planten het eeuwige leven zonder dat er water aan te pas komt.

Kussens en plaids voor een behaaglijk gevoel

Met de kussens en plaids van hoogwaardige kwaliteit in natuurlijke tinten, creëer je een heerlijk gezellig gevoel in huis. Leg nog een zacht hoogpolig tapijt aan je voeten en je wilde deur niet meer uit.

Kleur je muur

Zoals gezegd, levert PTMD een totaalconcept. De mooie kleuren van de producten van PTMD komen het best tot hun recht in een ruimte met muren in dezelfde kleurschakeringen. Ze hebben het je makkelijk gemaakt door verf in bijpassende kleuren in de collectie op te nemen. De zachte, warme kleuren zijn verkrijgbaar in muurverf en waterdragende satijnlak.

Je vindt de collectie van PTMD in alle woonwinkels van Piet Klerkx.

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×