XOOON

Xooon is een opvallend, eigenzinnig en trendy merk en biedt een totaalconcept voor je woonkamer. Xooon heeft eigen design en maakt gebruik van materialen die een mix vormen tussen 'Young Design' en pure elementen.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • xooon meubels

Xooon

Xooon richt zich op (jonge) mensen die bewegingsvrijheid nodig hebben. De meubelen zijn er om op te leven en moeten wat kunnen hebben. De producten zijn trendy en dat zie je aan de gebruikte kleuren en materialen, zoals pure houtsoorten, RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder.

Met banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires biedt Xooon een totaalconcept voor de woonkamer. De collectie bestaat uit betaalbare basisstukken voor je interieur en een groot assortiment decoratieve artikelen. Dit zijn innovatieve producten en een lijn voorwerpen die je waarschijnlijk al ergens van kent. Dat klopt, dit zijn de zogenaamde reïnventeds: oude producten in een nieuw jasje. Accessoires die een glimlach op je gezicht toveren.

Populairste producten van Xooon

Xooon banken

De collectie zitbanken van Xooon is strak, modern en praktisch vormgegeven en veel modellen kunnen op basis van jouw persoonlijke wensen worden geproduceerd. Je kunt dan kiezen uit het aantal zitelementen, de bekleding en natuurlijk jouw lievelingskleur. Wil je graag een lederen bank maar laat je portemonnee dat niet toe? Xooon heeft ook prachtig kunstleder in haar collectie, welke niet van echt is te onderscheiden.

Accessoires van Xooon

De Youniq accessoirecollectie van Xooon bestaat uit een mooie mix van kleurrijke of juist tijdloze items waarmee je jouw interieur de finishing touch geeft. Je maakt het helemaal af met een paar kussens op de bank, een warm karpet aan je voeten, hippe lampen en een vaas of kandelaar. Gelukkig wordt dit assortiment regelmatig aangevuld zodat je steeds weer iets nieuws aan je mooie­-dingen­-collectie kunt toevoegen voor een persoonlijke sfeer.

Je vindt Xooon in de woonwinkels in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

Advies & tips

Wij laten zien hoe het moet

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×