Piet's nieuwe collectie

Maak kennis met de nieuwe collectie op alle afdelingen

De nieuwste collectie op het gebied van wonen, slapen, koken en baden is binnen! Hieronder vind je een kleine greep uit onze nieuwe collectie. Er is natuurlijk veel meer moois binnen gekomen, dus kom snel naar één van onze 6 filialen en laat je inspireren.

Actie op keukens en badkamers

De aankomende weken profiteer je van twee mooie acties op het gebied van koken en baden. Kom naar onze winkel in Waalwijk of Amersfoort en laat je verrassen door de nieuwe collectie en profiteer van deze leuke cadeaus!

Heb je een nieuwe keuken nodig? Dan hebben we een leuk cadeau voor je. Bij aankoop van een keuken krijg je nu het nieuwste afzuigsysteem van Bora cadeau! Geen grote afzuigkap meer in jouw keuken. Maak ‘m nu compleet met dit prachtige minimalistische afzuigsysteem die effectief alle geuren opvangt. Kom naar onze winkel in Waalwijk of Amersfoort en profiteer.

Ook bij aankoop van een nieuwe badkamer krijg je een leuk cadeau van ons.

Details kunnen namelijk het verschil maken tussen de badkamer van je dromen en gewoon een mooie badkamer. Daarom krijg je nu van ons een Ben Colour Kraan cadeau. Een unieke kraan die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Waar wacht je nog op? Kom snel naar onze winkel in Waalwijk of Amersfoort en profiteer!

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×