Over Piet Klerkx

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. De plaats van deze zaak is slechts een paar straten verwijderd van de plek waar nu het hoofdkantoor staat. In de jaren die volgen, opent zijn vrouw een geschenkenwinkel een klein stukje verderop. Binnen no time is haar winkel bekend in de regio. Ook Piet zit niet stil. In 1960 heeft hij al vestigingen in Maastricht, Almelo, Apeldoorn, Amsterdam en Tilburg. Eind jaren '60 bedenkt hij een unieke formule: de Woonwereld. De Woonwereld is de eerste meubelboulevard van Nederland.

In 1979 komt Piet Klerkx te overlijden als gevolg van een ongeluk. Zijn oudste zoon Bert, neemt de leiding van hem over. Bert steekt er veel energie in en dat blijft niet zonder gevolgen: het bedrijf maakt een enorme groei door en Piet Klerkx wordt de eerste meubelzaak die reclame maakt met folders en televisiespots. 'Het is niet te meten', is de slogan die stamt uit deze tijd.

Piet Klerkx heeft de smaak te pakken. In 1990 wordt een tweede meubelboulevard in Amersfoort geopend en zes jaar later heeft Waalwijk opnieuw een primeur: de meubelboulevard wordt 'Themapark Wonen'. Piet Klerkx heeft het voor elkaar gekregen een geheel nieuwe winkelervaring te presenteren op woongebied met de winkelformules Piet Klerkx, Meubelwereld, Woonexpress, Keukenwereld en Sanitairwereld en daarmee een is een trend gezet. In 1999 gaat Piet Klerkx online.

PIET KLERKX NU

Inmiddels is Piet Klerkx niet meer weg te denken uit de woonwereld. In de winkels vind je exclusieve en aparte producten van vertrouwde merken. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Piet Klerkx wil je laten genieten van je vrije tijd, gewoon in je eigen huis. Lekker neerploffen op de bank na het sporten of gezellig tafelen met een goed glas wijn en wat vrienden. Televisie kijken met de kinderen, gezellig met zijn allen op de bank. Of juist even tijd voor jezelf, in je relaxstoel, met je voeten omhoog en een krantje in je hand.

ALLE STIJLEN EN MERKEN

Piet Klerkx heeft een breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met meubels en woonaccessoires voor iedereen en elk budget. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten