PIET'S INSPIRATIE WEKEN

Maak kennis met de beste woonadviseurs

 

  Bent u toe aan een metamorfose? Hoe klein of groot deze ook is, bij Piet Klerkx wordt u écht geholpen. Bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil of wilt u heel uw woonkamer aanpakken? Wij gaan u helpen om van uw huis een thuis te maken.

  Maak nu een afspraak en ontvang tijdens Piet's Inspiratieweken 10% korting!* Na afloop van het gesprek ontvangt u ook een gratis impressietekening. 

  Tot ziens bij Piet Klerkx!

  *U profiteert alleen van de 10% korting bij het maken van een afspraak. M.u.v. a-merken. Vraag de adviseur naar de voorwaarden.

  Ga maar lekker zitten

  Een nieuwe bank geeft uw woonkamer een hele nieuwe look en feel, heerlijk! Waarom maakt u dit gevoel niet af met een nieuw karpet of andere leuke accessoires? Laat u inspireren bij Piet Klerkx.

  Met zijn allen een hapje eten

  De eettafel is in veel gezinnen en huishoudens de centrale plek in huis. Er wordt niet alleen aan gegeten, maar bijvoorbeeld ook huiswerk aan gemaakt of aan gewerkt. Het is daarom belangrijk dat u comfortabel kunt zitten aan een eettafel; u brengt er immers een groot gedeelte van uw tijd door. 

  Mooi opgeborgen

  Een kast is niet alleen handig om meer opbergruimte te creëren, maar kan ook een echte statement in uw woonkamer zijn. Laat uw nieuwe kast nog beter tot zijn recht komen met bijvoorbeeld nieuwe verlichting.

  Volledig uitgerust

  Wist u dat u ongeveer ⅓ van uw leven in bed doorbrengt? Daarom vinden wij het bij Piet Klerkx zo belangrijk om niet alleen een bed te vinden die bij u past, maar ook een goed ondersteunend kussen en een lekker warm dekbed. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.

  Stijlvol je kleren ophangen

  Een linnenkast is een prominent onderdeel in uw slaapkamer. Hij moet daarom niet alleen praktisch zijn, maar er ook goed uitzien. Breng een bezoek aan één van onze winkels en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie.

  Alles onder één dak

  Is uw hele huis toe aan een make-over? Dan bent u bij Piet Klerkx aan het juiste adres! Ook uw nieuwe keuken en/of badkamer koopt u bij ons. En als u nu uw nieuwe keuken aanschaft krijgt u een Bora Basic cadeau en bij uw nieuwe badkamer een Ben Coloured kraan. Mis deze kans niet!

  BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND