• Piet's Woonweken

Oud eruit. Piet erin.

Piet’s Woonweken

De dagen worden korter en we gaan weer heerlijk naar binnen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen zin hebben om iets aan hun interieur te doen. Tijdens Piet’s Woonweken staan metamorfoses bij Piet Klerkx centraal. Oud eruit. Piet erin. Met 150 merken, ruim 43.650 woonartikelen en het beste advies, helpen wij je graag met jouw metamorfose. Dat kan je complete interieur zijn, het veranderen van een accessoire of het vervangen van je eettafel. Bij Piet Klerkx vind je het!

Profiteer van heel veel voordeel

Profiteer tijdens Piet’s Woonweken van vele mooie kortingen en maak kans op een metamorfose t.w.v. € 1000,-. De winnaar maken wij wekelijks op deze pagina bekend en via Facebook. Houd onze website dus goed in de gaten!

En als klapper maken wij in onze finaleweek de winnaar bekend van een metamorfose t.w.v. € 2500,- die mede mogelijk wordt gemaakt door stylist Michiel van Zeeuw, o.a. bekend van RTL Woonmagazine.

De winnaars:*

Familie van Dijk uit de Rijk
De heer van Grinsven uit 's-Hertogenbosch


*De winnaars kunnen contact met ons opnemen via een privé bericht op Facebook

Bekijk hier de actievoorwaarden van de sale campagne.

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×