Heerlijk een week relaxen

Je kunt deze week heerlijk relaxen bij Piet Klerkx. Tijdens onze Relaxweek krijg je bij je aankoop een cadeauvoucher voor een ontspannen dagje wellness waarmee je toegang krijgt tot een van de wellness resorts van dagjewellness.nl. En ben je toevallig ook op zoek naar een relaxmeubel? Dan krijg je deze week 10% korting! Dit geldt voor verstelbare banken, relaxfauteuils en bedden. Kom dus tijdens onze Relaxweek naar een van onze winkels en relax! 

Het dagje wellness wordt mede mogelijk gemaakt door dagjewellness.nl

Jij hoeft niks te doen!

Wanneer je deze week een keuken koopt dan is dat erg relaxed! Je wordt namelijk totaal ontzorgd. Maak alvast een afspraak in Amersfoort of Waalwijk met een van onze adviseurs om je droomkeuken uit te kiezen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Daarnaast krijg je óók nog een ontspannen dagje wellness voor 2 van ons cadeau!

Dé plek om te ontspannen

In onze winkels in Amersfoort en Waalwijk hebben wij een zeer ruim assortiment badkamers en sanitair, zodat jij jouw badkamer helemaal naar wens kunt inrichten. Bovendien wordt deze vakkundig door ons geïnstalleerd en gemonteerd! Tijdens de Relaxweek krijg ook nog eens een heerlijk dagje wellness cadeau! Tijd om te genieten en te ontspannen. 

Bekijk hier de voorwaarden van de relaxweek

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×