METAMORFOSE DOOR MONIQUE DE BOUVRIE

Als trotse hoofdsponsor van het programma RTL Woonmagazine bekijkt Piet Klerkx samen met jou de resultaten van een bijzondere metamorfose. Ditmaal wordt de metamorfose in samenwerking met styliste Monique de Bouvrie uitgevoerd. De kracht van Monique de Bouvrie ligt in het combineren van verschillende disciplines. Fashion, architectuur, reizen en zelfs uitgaan komen hierbij samen. Deze combinaties getuigen van lef en leveren telkens weer verfrissende interieurstijlen op. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

  Dilemma en wensen

  Het huidige interieur mist eenheid en bestaat grotendeels uit grijze elementen. Hierdoor is het interieur vrij saai en is er weinig leven te bekennen in de ruimte. Daarnaast vind het gezin de grote bank zelf iets té groot en mist deze comfort. Daarom is Monique de Bouvrie voor dit interieur op zoek gegaan naar een passende oplossing. Hier moet gezelligheid en comfort de hoofdrol gaan spelen. Door middel van het gebruik van kleur moet de woonruimte levendig en sfeervol worden.

  Resultaat

  De enorme bank is vervangen door een comfortabele bank in de kleur turkoois. Hiermee gaan direct twee wensen in vervulling: een bank die lekker zit en meer kleur in het interieur. Het kleurrijke behang en de gele fauteuil zorgen voor nog meer leven in de woonruimte. De ruimte wordt optimaal benut, zodat er geen enkel stuk van de woonkamer verloren gaat. De kleurrijke inrichting zorgt ervoor dat het een gezellig geheel vormt.

   Wat is RTL Woonmagazine?

   RTL Woonmagazine is een woonprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In dit programma wordt aandacht besteed aan de laatste trends op het gebied van interieur. Door middel van metamorfoses laten ze zien hoe je leuke woonideeën toepast en bieden ze volop inspiratie.

    

    Bent u ook toe aan een metamorfose?

    Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

    • Terug naar RTL Woonmagazine
    Huidige actie(s) 1
    Terug
    Sluiten