METAMORFOSE DOOR JAN DE BOUVRIE

Piet Klerkx is de trotse hoofdsponsor van het tv-programma RTL Woonmagazine. In dit programma draait het geheel om woontrends en interieurideeën. Voor deze metamorfose slaat RTL Woonmagazine de handen ineen met Jan de Bouvrie. Jan de Bouvrie is een van de grotere namen in de Nederlandse interieurwereld. Benieuwd naar het resultaat van de metamorfose? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de woontrends.

  Dilemma en wensen

  De woonruimte van de familie was zeer praktisch ingericht, maar straalde hierdoor weinig sfeer en gezelligheid uit. Ondanks dat ze twee grote ruimtes hebben waar heerlijk in geleefd kan worden, kwam het woongedeelte niet tot zijn recht. Het gebrek aan warmte in de ruimte zorgde ervoor dat het familiegevoel niet goed naar voren kwam. In het nieuwe interieur is het belangrijk dat het een huis voor volwassenen wordt en niet langer een interieur dat is ingericht op praktische oplossingen voor kinderen.

  Resultaat

  De kleur blauw speelt de hoofdrol in de kleinere woonruimte met eettafel. Deze zachte, koele kleur brengt een frisse wind in de ruimte en zorgt voor eenheid. De verschillende tinten blauw zijn namelijk overal terug te zien. In de grote leefruimte is gebruik gemaakt van warme kleuren, zoals donker gekleurd hout en beige. Deze kleuren stralen precies het gezellige, knusse en warme gevoel uit waar ze naar op zoek waren. Het interieur is nu duidelijk gericht op volwassenen en voldoet volledig aan de laatste trends op het gebied van wonen.

   Wat is RTL Woonmagazine?

   RTL Woonmagazine is een woonprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In dit programma wordt aandacht besteed aan de laatste trends op het gebied van interieur. Door middel van metamorfoses laten ze zien hoe je leuke woonideeën toepast en bieden ze volop inspiratie.

    

    Bent u ook toe aan een metamorfose?

    Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

    • Terug naar RTL Woonmagazine
    Huidige actie(s) 1
    Terug
    Sluiten