METAMORFOSE DOOR OSIRIS HERTMAN

Piet Klerkx is de trotse hoofdsponsor van het tv-programma RTL Woonmagazine. In dit programma draait het geheel om woontrends en interieurideeën. Voor deze metamorfose slaat RTL Woonmagazine de handen ineen met Osiris Hertman. Deze interieurdesigner staat bekend om zijn gedurfde en unieke stijl. Benieuwd naar het resultaat van de metamorfose? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de woontrends.

  Dilemma en wensen

  Na de verhuizing vorig jaar is de woonkamer snel ingericht en is er niet nagedacht over een duidelijke stijl. Hierdoor vormt het interieur nu geen geheel en oogt de ruimte wat vol. Niets past bij elkaar en de woonkamer oogt hierdoor rommelig. De familie weet niet waar ze moet beginnen met het opnieuw inrichten van de ruimte. Daarom hebben de familieleden RTL Woonboulevard om een helpende hand gevraagd. Het is tijd voor verandering.

  Resultaat

  Bij het zien van het eindresultaat is het moeilijk te geloven dat het om dezelfde ruimte gaat. De metamorfose heeft voor een compleet nieuw interieur gezorgd waardoor de ruimte heel anders oogt. De rommelige kamer heeft nu plaatsgemaakt voor een echte woonkamer met zithoek. In dit interieur is het direct duidelijk dat een minimaal aantal meubels en bijzondere accessoires als aanvulling de ruimte genoeg vullen. De ruime hoekbank biedt genoeg zitplek voor het hele gezin. De stijl en klasse die het interieur uitstraalt, past helemaal bij het gezin. De kamer voelt nu als een thuis en niet langer als een ruimte waarin chaos de hoofdrol speelt.

   Wat is RTL Woonmagazine?

   RTL Woonmagazine is een woonprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In dit programma wordt aandacht besteed aan de laatste trends op het gebied van interieur. Door middel van metamorfoses laten ze zien hoe je leuke woonideeën toepast en bieden ze volop inspiratie.

    

    Bent u ook toe aan een metamorfose?

    Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

    • Terug naar RTL Woonmagazine
    Huidige actie(s) 1
    Terug
    Sluiten