WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

METAMORFOSE DOOR MARISKA JAGT

Piet Klerkx is de trotse hoofdsponsor van het tv-programma RTL Woonmagazine. In dit programma draait het geheel om woontrends en interieurideeën. Voor deze metamorfose slaat RTL Woonmagazine de handen ineen met Mariska Jagt. Haar stijl kenmerkt zich door een persoonlijke draai aan eigentijds design, waarbij wonen, werken en leven samenkomt. Benieuwd naar het resultaat van de metamorfose? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de woontrends.

  Dilemma en wensen

  De bijzondere vorm van de woonkamer biedt een hoop mogelijkheden, maar wordt op het moment nog niet optimaal benut. Bovendien heeft de ruimte een ongezellige sfeer en vormt het interieur geen eenheid. Daarnaast staan er nog enkele meubels uit het laatste huwelijk. Dit is het moment om nieuw leven in de ruimte te blazen en er een nieuwe draai aan te geven.

  Resultaat

  De ruimte oogt na deze metamorfose heel open en straalt rust uit. Bovendien zorgen de warme kleuren voor een romantische sfeer. Wat direct opvalt is dat er veel minder meubilair staat dan voorheen, wat voor een kalme uitstraling zorgt. Een leuke plek waar ook de kleinkinderen zich vrij kunnen bewegen en lekker kunnen spelen. Tot slot is er ook gedacht aan extra opbergruimte. De grote, open wandkast en het lage kastmeubel zorgen voor een opgeruimd gevoel.

   Wat is RTL Woonmagazine?

   RTL Woonmagazine is een woonprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In dit programma wordt aandacht besteed aan de laatste trends op het gebied van interieur. Door middel van metamorfoses laten ze zien hoe je leuke woonideeën toepast en bieden ze volop inspiratie.

    

    Bent u ook toe aan een metamorfose?

    Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

    • Terug naar RTL Woonmagazine
    Huidige actie(s) 1
    Terug
    Sluiten