WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

METAMORFOSE DOOR Michiel de Zeeuw

Piet Klerkx is de trotse hoofdsponsor van het tv-programma RTL Woonmagazine. In dit programma draait het geheel om woontrends en interieurideeën. Voor deze metamorfose slaat RTL Woonmagazine de handen ineen met Michiel de Zeeuw. In ieder interieur probeert hij het resultaat zo goed mogelijk af te stemmen op de gebruiker. Bovendien past hij de laatste woontrends op eigenzinnige manier toe, wat telkens weer voor oogverblindende resultaten zorgt. Benieuwd naar het resultaat van de metamorfose? Lees dan snel verder en laat u inspireren door de woontrends.

  Dilemma en wensen

  De woonkamer ziet er redelijk vervallen uit. De inrichting is gedateerd en doet denken aan de jaren ’50. Het is daarom de hoogste tijd om nieuw leven in de ruimte te brengen en de huidige woontrends hier toe te passen. De eigenaren weten echter niet waar ze moeten beginnen en vinden het lastig om de ruimte opnieuw in te richten. Michiel de Zeeuw komt daarom te hulp en geeft de woonruimte een complete metamorfose.

  Resultaat

  Doordat de woonkamer uit twee ruimtes bestaat, zijn de zithoek en het eetgedeelte van elkaar gescheiden. Er is optimaal gebruik gemaakt van de woonkamer, zodat er een ruime en open sfeer is. Daarnaast is er ook aan het gezinsleven gedacht. In plaats van een woonruimte voor oudere personen is dit nu een echte familiewoning. Daarnaast is er voor de kinderen een stofvrije vloer gelegd. Ook de ruime hoekbank en eettafel bieden plek voor het gehele gezin. Perfect voor een jong gezin dus.

   Wat is RTL Woonmagazine?

   RTL Woonmagazine is een interieurprogramma dat wekelijks wordt uitgezonden. In dit programma wordt aandacht besteed aan de laatste trends op het gebied van interieur. Door middel van metamorfoses laten ze zien hoe leuke woonideeën worden toegepast en bieden ze volop inspiratie. Lees hier alles over RTL Woonmagazine en Piet Klerkx.

    Bent u ook toe aan een metamorfose?

    Maak een afspraak bij Piet Klerkx en bespreek de mogelijkheden voor jouw metamorfose. Onze adviseur vertaalt jouw wensen naar mogelijkheden. Samen met jou maakt de adviseur schetsen en vergelijken jullie stalen en stijlen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven. Laat je verrassen en inspireren!

    • Terug naar RTL Woonmagazine
    Huidige actie(s) 1
    Terug
    Sluiten