Piet’s Sale

Profiteer van hoge kortingen

De zomer is begonnen en dat vieren wij bij Piet Klerkx! Als je tijdens de sale periode de winkel bezoekt profiteer je van kortingen tot wel 50%. Mis het niet en geef deze zomerperiode jouw interieur een extra voordelige upgrade. Van een nieuwe eetkamerstoel tot een nieuwe boxspring. Wij hebben het allemaal!

Een greep uit onze collectie:

  • Piet's sale
  • Piet's sale
  • Piet's sale
  • Piet's sale

Keukens en sanitair

Profiteer nu van scherpe aanbiedingen

Piet's Sale is begonnen en speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt in ons aanbod keukens en badkamers die wij voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Graag nodigen wij u uit in de showroom in Waalwijk of Amersfoort om samen met een adviseur uw wensen te bespreken. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en staan voor u klaar bij de grootste woonbeleving van Nederland.

  • Piet's sale
  • Piet's sale

Bekijk hier de actievoorwaarden van de sale campagne.

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×