WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Goed voorbereid naar je interieuradvies

Bij Piet Klerkx geven we je een vrijblijvend interieuradvies waarbij jouw wensen voorop staan. Piet Klerkx biedt een ruim assortiment, waardoor er vanalles mogelijk is. Heb je bijvoorbeeld een mooie bank gevonden, maar wil je deze liever in een andere kleur of ander formaat? Dat is geen probleem! Samen met een interieuradviseur van Piet Klerkx bekijk je de uitgebreide mogelijkheden. Op basis van al jouw wensen wordt er door de interieuradviseur van Piet Klerkx een gepersonaliseerd interieurontwerp gemaakt. Hierdoor kun je direct zien hoe alles er in jouw woning uit komt te zien. Uiteraard is een interieuradvies bij Piet Klerkx volledig vrijblijvend.

Het kan erg lastig zijn om de gewenste kleur en stijl van jouw woning te bepalen. Want wat voor sfeer wil je graag terug laten komen in het interieur van de woonkamer? Ga je voor een landelijke inrichting of is een industriële inrichting meer iets voor jou? Bij Piet Klerkx ben je ook aan het juiste adres voor een kleuradvies of stijladvies op maat. De huiskamer inrichten wordt hierdoor veel eenvoudiger!

  •  

Wil je jouw huis een complete metamorfose geven en, naast meubels en kleuren, ook de vloeren, stoffering en raamdecoratie onder handen nemen? Plan dan een afspraak in onze vestiging in Waalwijk of Amersfoort. In deze vestigingen hebben we namelijk ook een ruim aanbod stoffering, behang, vloeren en raamdecoratie!

  • Doe inspiratie op voor je bezoek. Denk hierbij aan kleuren, materialen en stijlen en maak hier bijvoorbeeld een moodboard van. Dit kan onze adviseur helpen bij het maken van jullie interieurontwerp.

  • Meet de ruimte op en maak foto’s van de ruimte.

  • Denk goed na over welke meubels je wilt behouden en welke vervangen mogen worden. Maak foto’s van de meubels die je wilt behouden en neem de foto's en afmetingen mee naar je afspraak. 

  • Neem eventueel kleurstalen van de huidige vloer- en/of raambekleding mee.

  • Bepaal je budget.

Wil je ook advies voor de inrichting van je huis? Kom dan langs in één van onze vestigingen. In onze winkels hebben we alle, door de RIVM voorgestelde, maatregelen getroffen om jouw gezondheid én die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Hier lees je wat je van ons mag verwachten en wat wij van onze klanten verwachten. Onze gastvrijheid, daar verandert natuurlijk niks aan. Wil je een afspraak plannen buiten onze openingstijden? Bel dan met de betreffende winkel om de mogelijkheden te bespreken. We wensen je veel plezier tijdens het interieuradvies! 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten