Adviesgesprek op jouw manier

Wil je langskomen in één van onze winkels voor een afspraak? Je bent van harte welkom in onze winkels en staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent.

Onze adviseur komt thuis langs

Onze adviseurs komen graag bij jou thuis langs voor een passend advies. Tijdens een advies bij jou thuis  krijgt onze adviseur meteen een duidelijk beeld van de woonruimte en wensen, dit biedt dus veel voordelen! Zo ben je verzekerd van een advies op maat.

 • Plan een advies bij jou thuis wanneer het jou uitkomt.
 • Deel alvast jouw woonwensen met ons.
 • Onze adviseur komt bij jou thuis om je van passend advies te voorzien en zorgt voor de juiste benodigdheden, zoals stalen.
 • Onze adviseurs houden zich strikt aan de door het RIVM opgestelde maatregelen. Zo schudden ze geen handen, dragen ze een mondkapje en houden ze minimaal 1,5 meter afstand.
   

Interieuradvies bij Piet Klerkx

Goed voorbereid naar je interieuradvies

Bij Piet Klerkx geven we je een vrijblijvend interieuradvies waarbij jouw wensen voorop staan. Piet Klerkx biedt een ruim assortiment, waardoor er vanalles mogelijk is. Heb je bijvoorbeeld een mooie bank gevonden, maar wil je deze liever in een andere kleur of ander formaat? Dat is geen probleem! Samen met een interieuradviseur van Piet Klerkx bekijk je de uitgebreide mogelijkheden. Op basis van al jouw wensen wordt er door de interieuradviseur van Piet Klerkx een gepersonaliseerd interieurontwerp gemaakt. Hierdoor kun je direct zien hoe alles er in jouw woning uit komt te zien. Uiteraard is een interieuradvies bij Piet Klerkx volledig vrijblijvend.

Het kan erg lastig zijn om de gewenste kleur en stijl van jouw woning te bepalen. Want wat voor sfeer wil je graag terug laten komen in het interieur van de woonkamer? Ga je voor een landelijke inrichting of is een industriële inrichting meer iets voor jou? Bij Piet Klerkx ben je ook aan het juiste adres voor een kleuradvies of stijladvies op maat. De huiskamer inrichten wordt hierdoor veel eenvoudiger!

 •  

Wil je jouw huis een complete metamorfose geven en, naast meubels en kleuren, ook de vloeren, stoffering en raamdecoratie onder handen nemen? Plan dan een afspraak in onze vestiging in Waalwijk of Amersfoort. In deze vestigingen hebben we namelijk ook een ruim aanbod stoffering, behang, vloeren en raamdecoratie!

 • Doe inspiratie op voor je bezoek. Denk hierbij aan kleuren, materialen en stijlen en maak hier bijvoorbeeld een moodboard van. Dit kan onze adviseur helpen bij het maken van jullie interieurontwerp.

 • Meet de ruimte op en maak foto’s van de ruimte.

 • Denk goed na over welke meubels je wilt behouden en welke vervangen mogen worden. Maak foto’s van de meubels die je wilt behouden en neem de foto's en afmetingen mee naar je afspraak. 

 • Neem eventueel kleurstalen van de huidige vloer- en/of raambekleding mee.

 • Bepaal je budget.

Wil je ook advies voor de inrichting van je huis? Kom dan langs in één van onze vestigingen. In onze winkels hebben we alle, door de RIVM voorgestelde, maatregelen getroffen om jouw gezondheid én die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Hier lees je wat je van ons mag verwachten en wat wij van onze klanten verwachten. Onze gastvrijheid, daar verandert natuurlijk niks aan. Wil je een afspraak plannen buiten onze openingstijden? Bel dan met de betreffende winkel om de mogelijkheden te bespreken. We wensen je veel plezier tijdens het interieuradvies! 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten