Piet Klerkx Waalwijk bouwt aan:

De grootste woonbeleving van Nederland!

Profiteer van verbouwingsvoordeel in Piet Klerkx Waalwijk

Tijdens de verbouwing kun je bij Piet Klerkx Waalwijk profiteren van extra veel verbouwingsvoordeel. Simpelweg omdat er nu niet genoeg ruimte in de winkel is om de hele collectie te tonen. Oftewel; een splinternieuwe collectie voor lage prijzen.

Bekijk de voortgang van de verbouwing:

  • Tot 70% korting!
  • Inclusief de nieuwste collecties
  • Ook op afspraak

Marleen Blogger Piet Klerkx

Verbouwingsnieuws

Hoi! Ik ben Marleen, de blogger van Piet Klerkx. Op deze pagina ga ik jullie op de hoogte houden over de grootschalige verbouwing in Waalwijk.

Na al die jaren is het dan zover, in februari 2016 zijn we begonnen met de verbouwing. Álles wordt aangepakt. De hele winkel ondergaat een transformatie van top tot teen. Er liggen geweldige plannen klaar en de eerste veranderingen zijn al te zien. Lees hieronder alles over de bouw aan de grootste woonbeleving van Nederland.

16 Jan.

BERT PLANTAGIE: DESIGN OM OP TE LEVEN

Het is weer tijd voor een rondje Piet Klerkx Waalwijk en om alle nieuwe ontwikkelingen te bewonderen. Wat er voor mij deze keer echt uitsprong was de afdeling van Bert Plantagie. Een afdeling die gekenmerkt wordt door prachtige kleuren en stijlvolle design meubelen.

Lees meer
10 Jan.

NIEUW: AFDELING HENDERS & HAZEL

Stukje bij beetje wordt Piet ook binnen klaargemaakt voor de grote opening. In de tussentijd is de afdeling Henders en Hazel in zijn geheel af.

Lees meer
2 Jan.

PIET KLERKX 2017

Ten eerste wens ik iedereen een gelukkig nieuw jaar en dit natuurlijk ook namens Piet Klerkx! Wat gaan we met Piet een mooi jaar tegemoet. Een nieuw jaar met een nieuwe winkel.

Lees meer
23 Dec.

KERST BIJ PIET!

Nog maar heel eventjes en dan is het kerst. Nog even snel een rondje door Piet Klerkx Waalwijk lopen voordat ik met de familie aan tafel ga. Tijdens mijn rondje valt mij op dat de buitenkant van Piet echt aan zijn laatste verbouwingsfase toe is.

Lees meer
14 Dec.

Zijaanzicht niet te missen!

Ik reed op de rotonde bij Piet Klerkx en het viel me op dat er enorme kranen stonden. Het nieuwe zijaanzicht van Piet is helemaal veranderd.

Lees meer
7 Dec.

Stel het zelf samen

Ik liep weer eens door alle verschillende, al bijna geheel ingerichte, afdelingen van Piet Klerkx en het blijft me verbazen wat een keuze je hebt! Gelukkig geven de adviseurs graag gericht advies waardoor je geen keuze stress hoeft te krijgen. Maar er is óók nog het 'zelf samenstel' programma van Piet.

Lees meer
1 Dec.

Nieuw: Afdeling Montèl

De 20.000 vierkante meters van Piet Klerkx worden steeds meer gevuld met ruimtes voor de verschillende stijlen en merken die Piet aanbiedt. Zo is nu de afdeling Montèl helemaal af. Montèl is de bankenspecialist van Nederland en heeft dus binnen Piet een hele eigen omgeving gekregen.

Lees meer
25 Nov.

Groots!

Groots! Dat is het woord wat ik gebruik voor de nieuwe ingang van Piet Klerkx. Natuurlijk heb ik jullie al eerder verteld over de ingang maar hoe snel het zich ontwikkeld is niet meer bij te houden. De ingang is wel 13 meter hoog en 7 meter breed!

Lees meer
9 Nov.

Nieuwe etalages

In onze nieuw winkel komen op verschillende plaatsen rondom het pand mooie, grote etalages. De eerste ramen zijn geplaatst en het resultaat is fantastisch!

Lees meer
29 Okt.

Update: nieuwe ingang

De nieuwe ingang van onze winkel in Waalwijk krijgt steeds meer vorm.

Lees meer
19 Okt.

Tijdelijke extra ingang

De straat voor de hoofdingang van Piet Klerkx in Waalwijk wordt op dit moment vervangen. Om je toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we tijdens de verbouwing op een creatieve manier een extra ingang gecreëerd.

Lees meer
11 Okt.

Omleiding

Nu Piet Klerkx in Waalwijk een totale metamorfose ondergaat kon de Gemeente Waalwijk niet achterblijven. De straat (Prof. v.d. Waalweg) aan de voorzijde van ons vernieuwde filiaal wordt dan ook flink onder handen genomen en geheel vervangen.

Lees meer
28 Sept.

Vol trots presenteren wij...

De verbouwing bij Piet Klerkx in Waalwijk krijgt steeds meer vorm. Wij bouwen aan de grootste en de meest inspirerende woonbeleving van Nederland! De eerste fase van de verbouwing is inmiddels afgerond. Vol trots presenteren wij: De nieuwe design studio!

Lees meer
7 Sept.

Nieuwe parkeerplaatsen

Het is nu vooral nog heel veel zand, maar de eerste tekenen van onze splinter nieuwe parkeerplaats zijn zichtbaar. De grote bergen zand zijn verdwenen en de grond is al gedeeltelijk geëgaliseerd.

Lees meer
22 Aug.

Plantenbakken

Tijdens deze grote verbouwing bij Piet Klerkx in Waalwijk is echt overal aan gedacht. Zo ook aan de aankleding van de parkeerplaats. En daar wordt op dit moment al aangewerkt!

Lees meer
10 Aug.

Update

Tijdens de bouwvak is er hard doorgewerkt aan de verbouwing bij Piet Klerkx in Waalwijk. En dat hebben we gemerkt, want de verbouwing veranderd iedere week zichtbaar.

Lees meer
4 Aug.

Nieuwe ingang

De verbouwing gaat hard. Achter de schermen gebeurd er ontzettend veel. Aan de binnenkant zie je de winkel iedere week veranderen. Maar ook aan de buitenkant van de winkel worden grote stappen gezet.

Lees meer
15 Juli

Kijkje achter de schermen

Samen met de jongens van Docwerk (videoproductiebedrijf) hebben we vorige week de verbouwing in Waalwijk gefilmd. Met bouwhelmen, schoenen met stalen neuzen en fluoriserende veiligheid hesjes mochten wij de bouwplaats op om al het harde werken vast te leggen.

Lees meer
30 Juni

Verbouwing

De verbouwing in Waalwijk is in volle gang. Iedere dag lopen er wel 20 bouwvakkers rond om er voor te zorgen dat alles volgens planning verloopt. Aan de buitenkant wordt er hard gewerkt. Het ziet er indrukwekkend uit. Er staan hijskranen, graafmachines en voor de nieuwe ingang is het één grote zandbak.

Lees meer
31 Mei

Welkom terug Riant

Meer dan 2000 m2 top design. Met de meest toonaangevende merken, waaronder Leolux, Vitra, Rolf Benz en Enzo Luca. Eindelijk is het zo ver. Riant Stoutenbeek is geopend! De nieuwe design afdeling in Waalwijk is fantastisch geworden! Er worden verschillende design stijlen op een prachtige wijze gecombineerd.

Lees meer
27 Mei

Klaar voor de toekomst

Piet Klerkx heeft een breed aanbod en een zeer ruime keuze in stijlen en merken. Een eigentijdse en trendy collectie met meubels en woonaccessoires voor iedereen en elk budget. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers. Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle. Om aan deze standaard te blijven voldoen investeert Piet Klerkx in de toekomst. Niet stil staan, maar mee gaan met de tijd. Klaar zijn voor de toekomst. Dat is wat Piet Klerkx wil en daarom gaan we in Waalwijk grootschalig verbouwen.

Lees meer
24 Mei

Hoe het allemaal begon

‘Pa, ik ga voor mezelf beginnen’. Dat is wat Piet Klerkx zei in 1929, toen net 25 jaar oud. Met manden, plaids en dekens ging hij langs de deuren. En met succes. ‘Ik begon met een meubelhandel en dat betekende hard werken. Je maakte tachtig, negentig en soms wel honderd uur in de week. Maar als je vroeger een borrel wilde drinken moest je er eerst hard voor werken en dan was het er nog maar ééntje. Ik heb de boterham leren waarderen’.

Lees meer
18 Mei

Dit ben ik

Sinds kort ben ik met veel plezier werkzaam bij Piet Klerkx en met deze blogs wil ik jullie graag op de hoogte gaan houden over onze winkels en alles wat daarbij hoort. De laatste trends, nieuwe collecties, workshops, acties en natuurlijk over de grootschalige verbouwing in Waalwijk.

Lees meer
back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×