Piet Klerkx Waalwijk

wonen, slapen, design, keukens en sanitair

Prof. v.d. Waalsweg 2
5144 NG Waalwijk
Wonen 0416-347111
Keukens & Badkamers 0416-336300
receptie-waalwijk@pietklerkx.nl

Wanneer zijn wij geopend?

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Zie aangepaste tijden

Marcel Neggers vestigingsmanager

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Marcel Neggers, vestigingsmanager van Piet Klerkx Waalwijk. Ik heet iedereen graag welkom in de grootste en meest inspirerende winkel van Zuid Nederland. Bij ons vind je alles onder 1 dak: alle bekende merken meubelen en boxsprings voor ieder budget. De zoektocht naar een nieuw interieur is bij ons echt een feest! Laat je verrassen en kom voor al je meubelwensen en een goed onafhankelijk advies naar Piet Klerkx in Waalwijk. Ons team en de koffie met appeltaart staat voor je klaar.

  • In totaal 40.000 vierkante meter
  • Persoonlijke interieuradviseur aanwezig
  • Het grootste online aanbod
  • Snelle levering

Rondleiding door Piet Klerkx Waalwijk

Kom langs bij piet klerkx waalwijk

Je bent op zoek naar eigenzinnig design of je wilt gewoon eens rondkijken tussen de vele prachtige banken, stoelen en tafels en andere meubels. Dan kom je natuurlijk naar Piet Klerkx in Waalwijk, met een oppervlak van 40.000 m2 onze grootste vestiging. Je kunt hier eindeloos rondlopen en je laten inspireren door de enorme collectie meubels, slaapkamers, keukens, badkamers en eetkamers. Naast bekende topmerken van designmeubelen, vind je hier alles om je huis de sfeer te geven waar jij naar verlangt. Onze woonwinkel in Waalwijk heeft ook een afdeling raamdecoratie en stoffering, dus neem de maten thuis vast op en vergeet je notities niet mee te nemen.

Wist je dat je op onze beddenafdeling rustig de tijd kunt nemen om proef te liggen? En dat je bij veel zitmeubels zelf de maat, stof, kleur, dessin en afwerking kunt kiezen? Piet Klerkx heeft het meest complete assortiment en daardoor is er veel meer mogelijk dan je denkt. Gaat het je allemaal een beetje duizelen, dan staan onze verkoopadviseurs voor je klaar om je te helpen bij je keuze. Je kunt zelfs een gratis persoonlijk kleur-­ en interieuradvies krijgen. Je moet daarvoor alleen even van tevoren een afspraak maken. Hier lees je hoe het werkt.

In Waalwijk vind je het grootste aantal topmerken onder één dak. Wat dacht je van Design on Stock, HKLiving, Leolux en Moooi? En dan hebben we het nog niet over onze speciale slaapafdeling, waar je op je gemak Auping, My Box en 4You kunt vergelijken. Want daar gaat het ons om, dat jij rustig kunt kijken, zodat je de juiste keuze maakt.

Plan uw route
{}

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×