Lunchen bij Piet’s Brasserie

Bij Piet Klerkx in Waalwijk spot je direct bij binnenkomst in de verte Piet’s Brasserie. Je kunt hier terecht om heerlijk uitgebreid te lunchen of om een korte pauze in te lassen tijdens het shoppen. Neem bijvoorbeeld een kopje koffie met gebak of geniet van een Brabants worstenbroodje. Wil je gezond doen? Dat is geen enkel probleem. Alles is vers, puur en smaakvol!  De brasserie is dé plek om even wat rust te pakken en samen te overleggen welke meubels je het mooist vindt passen in je huis.

Zin in een gezonde en (h)eerlijke lunch? 

Alles wordt huisgemaakt bij Piet’s Brasserie. We werken altijd met de beste producten en ingrediënten van het seizoen. Dagelijks worden de producten vers bereid en ligt er altijd een heerlijk assortiment voor je klaar! Heb je een allergie, dieet of specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij bereiden graag iets passends!

Graag tot ziens bij Piet’s Brasserie en neem bij vragen gerust contact met ons op!

Ook voor al je zakelijke afspraken!

Wil je een (speciale) meeting organiseren? Is er een event op komst? Zoek je een plek om lekker te lunchen of te vergaderen met collega’s of relaties? Reserveer bij Piet’s Brasserie!

Vraag vrijblijvend onze inspiratiegids aan met daarin vele culinaire suggesties. Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag zelfs van 10.00 tot 19.00 uur.

Een uitbreiding van deze tijden of een event in het weekend is in overleg mogelijk, geef dit bij je reservering duidelijk aan.

Team Piet’s Brasserie
Telefoon: 06 46 93 07 78
E-mail: pietsbrasserie@hutten.eu    

Wist je dat de brasserie…

  • Gestyled wordt door onze eigen Piet Klerkx stylisten
  • Een soep van de dag serveert
  • Een broodje van de week creëert
  • Maandelijks een barista special en Flammkuchen heeft
  • In de zomermaanden ijskoffie serveert
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten