6e eetkamerstoel of 5e zitplaats gratis!

Het is Piet's Wintersale! En daarom krijg jij van ons mooie kortingen en cadeaus. Zo krijg je bij aankoop van 5 eetkamerstoelen nu de 6e stoel gratis! Op zoek naar een nieuwe bank? Ook dan geven we je een zitplaats cadeau. Bij bijvoorbeeld een 3-zits en een 2-zits bank, krijg je 1 zitplaats cadeau! 

Wil je profiteren van dit voordeel? Maak dan nu alvast een afspraak met een van onze adviseurs.

WIN JOUW WOONWENS!

Niets fijner dan in de winter samen thuis zijn. Genieten van elkaars gezelschap en je mooie huis! Heb jij dromen over jouw interieur? Wat wil je écht in huis veranderen of welk project hoop je nu eindelijk eens aan te gaan pakken?

Vertel ons vóór 5 februari wat jouw ultieme woonwens is en wie weet laten wij ‘m uitkomen!

De mooiste raamdecoraties

In onze winkels in Amersfoort en Waalwijk hebben we een grote hoeveelheid keuze uit de mooiste raamdecoraties. We bieden voor elke ruimte, stijl en ieder raamtype een passend product. Nu met ook nog eens 10% korting! Laat je adviseren door onze experts op het gebied van stoffering en maak van je huis een thuis. 

Sunshower cadeau!

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Tijdens Piet's Wintersale krijg je een gratis sunshower bij aankoop van je badkamer cadeau! Met de Sunshower geniet je van zonlicht én infrarood in je eigen badkamer, en krijg je tevens een mooie egale zomers bruine tint onder de douche!

Gratis stoomoven bij je keuken
Geen nieuwe badkamer, maar een keuken nodig? Ook dan hebben we een leuk cadeau voor je! Namelijk een gratis stoomoven. Snel en makkelijk koken, met behoud van voedingsstoffen en vitamines.

Keukens en badkamers zijn te koop bij Piet Klerkx in Amersfoort en Waalwijk.

Piet woontrends

woontrend ruig & rust

Eén van de actuele trends is 'Ruig & Rust'. Het staat voor een evenwichtig interieur; met stoere, grote vormen, zonder al teveel details en accessoires.

woontrend stil & puur

Een minimalistisch en licht interieur vormt de basis, met een subtiele combinatie van verschillende wit tinten en kleurnuances. Stil & Puur dekt perfect de lading van deze woontrend.

woontrend pastel & balans

Ronde vormen en ranke, functionele ontwerpen. Uitgevoerd in pasteltinten, licht hout en met zachte stoffen. Het zijn de basisingrediënten van de woontrend 'Pastel & Balans'.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×