Wonen

Maak van je huis een heerlijk thuis

Wonen zoals je wilt wonen

De winkels van Piet Klerkx bieden echt alles voor je huis, in elke stijl en voor elk budget. Van meubelen, woonaccessoires en woondecoratie tot raamdecoratie en design. In Piet Klerkx Amersfoort en Piet Klerkx Waalwijk vind je eveneens complete keukens en badkamers. De woonadviseurs van Piet Klerkx bieden hulp bij het maken van de juiste keuzes door het geven van kleur- en interieur adviezen. Alle aankopen worden op verzoek thuis bezorgd en gemonteerd. Piet Klerkx, voor wonen zoals je wilt wonen.

  • Alle topmerken onder één dak
  • Meer dan 60.000 m2 wooninspiratie
  • Alle stijlen & voor ieder budget
  • Piet's Voordeelweek

Heerlijk relaxen

Fijne opbergers

Lekker lang tafelen

Meer sfeer in uw huis

 
Meubels

Op het gebied van meubels vind je bij Piet Klerkx altijd de laatste woontrends. Bij ons kun je onder andere terecht voor landelijke meubels, vintage meubels, moderne meubels en brocante meubels. Zoek in een specifieke woonstijl of laat je inspireren in een van onze showrooms in Nederland. Je kunt natuurlijk ook thuis alvast online een deel van ons uitgebreide assortiment bekijken. Wil je je hele huis aanpakken met nieuwe meubels en accessoires, vraag dan om advies aan een woonadviseur van Piet Klerkx. Maak online een afspraak en kom langs om samen te bepalen hoe je nieuwe inrichting eruit moet komen te zien.

 
Combineer en creëer

Zoek meubels uit die tot dezelfde woonstijl behoren of laat je fantasie de vrije loop door juist meubels uit twee of meer stijlen met elkaar te combineren. Het levert je vast en zeker verrassende resultaten op. Voeg tevens leuke accessoires zoals sierlijke kussens en warme vloerkleden toe en maak je woning helemaal compleet. Zo geniet je elke dag van het comfort en de uitstraling van je nieuwe meubels; precies zoals je dat voor ogen had.

 
Meer dan alleen meubels

Je kunt bij Piet Klerkx voor meer terecht dan alleen nieuwe meubels. Zo geven we je bijvoorbeeld ook tips en adviezen op het gebied van onderhoud. Op ons online blog kun je allerlei interessante wetenswaardigheden teruglezen over bijvoorbeeld de eigenschappen van stof, leer en hout. Of ontdek wat je moet doen als er vlekken zijn gekomen op je nieuwe bank. Je ziet dat onze service verder gaat dan alleen het verstrekken van de laatste woontrends. Dat is ook de reden waarom we onszelf groots in wonen noemen.

Lees Piets liefde voor wonen

En prikkel je inspiratie

  • 156 pagina's aan inspiratie
  • De nieuwste trends
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus
back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×