Wooninspiratie en interieurideeën

Maak van je huis een thuis

Wij geven je graag tips, inspiratie en antwoord op al je woonvragen. Maken donkere kleuren mijn kamer groter of juist kleiner? Welke materialen zijn de nieuwste trend? Welke eettafel past bij mijn gezin? En waarvoor kan ik straks allemaal terecht in de nieuwste en grootste woonbeleving van Nederland; Piet Klerk Waalwijk? Wij houden je graag op de hoogte. En wil jij graag op de hoogte gehouden worden over nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Wooninspiratie

Een huis is nooit klaar is een bekend gezegde. Wekelijks vliegen de tijdschriften, woonprogramma's en commercials je om de oren. We schrijven vanuit Piet Klerkx diverse artikelen volop wooninspiratie op het gebied van wonen, slapen, badkamers en keukens. Wat zijn nou echt de trends, wat zien onze inkopers op de bekende woonbeurzen van onder andere Milaan? Beurzen vol interieurinspiratie die wij zo goed mogelijk vertalen in onze blog's.

Interieurinspiratie

Interieurinspiratie kun je op vele manieren opdoen. We proberen met al onze ervaring in de meubelbranche je zo goed mogelijk te informeren over de laatste trends op het gebied van interieurideeën. Mocht je hulp willen op het gebied van interieurinspiratie na het lezen van onze blog's kun je bij Piet Klerkx terecht voor een compleet verzorgd interieuradvies. Onze interieuradviseurs geven je geheel gratis een compleet advies. Bekijk het gratis interieuradvies hier.

Interieurideeën

Uit recent onderzoek is gebleken dat in 83% van de gevallen de interieurideeën vanuit de vrouw des huizes komen. Vaker zijn deze interieurideeën op het gebied van kleur, woonaccessoires, verlichting en het herinrichten van bestaande meubels. Mannen beslissen vaker over grote uitgaven in de woonkamer zoals de hoekbank, eetkamerstoelen en eetkamertafels. Mochten jullie er nou niet uit komen met de interieurideeën die jullie hebben heeft Piet Klerkx ruim 100 interieuradviseurs klaar staan, elke dag van de week.

Grootste keuze wooninspiratie

Bij Piet Klerkx heb je op het gebied van meubels, slapen, keukens en badkamers een ruime keuze. Je vindt zowel in onze zes winkels als online vast en zeker een inrichting die helemaal bij jouw interieurideeën passen. Maak kennis met meer dan 80 jaar ervaring en laat je adviseren door één van onze interieuradviseurs .

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×