10 x de zomerse, glazen stolp

Iets wat je misschien kent van vroeger bij je oma, maar nu ook voor jou in huis! De glazen stolp is steeds vaker terug te zien in het interieur. Tegenwoordig is een glazen stolp bijna overal verkrijgbaar, van duurdere winkels tot goedkopere varianten maar ook vintage stolpen.

En dan is het nog de vraag… wat doe je onder een glazen stolp? Een glazen stolp dient om een product net wat meer aandacht te geven. Een product onder een glazen stolp oogt net wat specialer, je krijgt het gevoel dat je er niet aan mag zitten. Vandaag geven wij acht zomerse variaties voor de glazen stolp. Van eten, tot de natuur.

Tip: varieer met glazen stolpen! Zet verschillende formaten stolpen op een wat grotere tafel voor een speels effect. Voor een enkele stolp; leuk op een dressoir of in een open kast. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×