10 x leren poef in huis

Met de leren poef in huis krijgt het interieur meteen een ruw randje. De poef past eigenlijk in elk interieur, maar vooral bij een industriële stijl komt hij erg goed uit de verf. 

Naast dat het er mooi uitziet, is de leren poef ook nog eens multifunctioneel. Allereerst kun je er natuurlijk op zitten, maar daarnaast kan je de leren poef ook gebruik als voetenbankje of als bijzettafeltje om bijvoorbeeld een dienblad met eten en drinken op te zetten.

Met een goede, leren poef kun je jaren vooruit. Waar andere meubelstukken slijten met de jaren en juist minder mooi worden, geeft het de leren poef juist karakter na een paar jaar van gebruik. Daarom zou je ook kunnen overwegen om juist een tweedehands poef aan te schaffen.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×