10 x originele kapstokken

Jassen, je kan er niet genoeg hebben. Vooral met het veranderlijke weer in Nederland heb je wel een paar jassen klaar liggen die je zo kan aanschieten als de deur uit wil. Als je een (groot) gezin hebt is dat vaak nog een heel ding: waar moet je die jassen allemaal kwijt? Op de kapstok natuurlijk!

Ben je uitgekeken op je kapstok of heb je toch echt een grotere kapstok nodig? Vandaag laten we verschillende kapstokken zien. Wist je dat je veel ‘oude’ spullen tot kapstok kan omtoveren? Wat dacht je van kledinghangers, een trap of zelfs een fiets. Kijk op zolder welke spullen jij niet meer gebruikt en misschien kun je deze zo neerzetten dat het in één keer een kapstok wordt.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×