10 x speels met veren

Veren. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar je kan ze op verschillende manieren gebruiken voor in huis. Wij laten diverse mogelijkheden zien waarmee je veren op een speelse manier kan laten terugkomen in je woon- bad- of slaapkamer. Van simpele aanpassingen die in een handomdraai gedaan zijn, tot wat grotere veranderingen.  

Heerlijk, bloemen in huis. In de herfst kun je variëren door verschillende takken in een vaas te doen. Met een paar veren tussen je bloemen of de takken maak je het net wat specialer. Zie ook de foto hieronder met de veren in combinatie met kralen. 

Bron foto's: 1. Herz-allerliebst.de 2. Madeinpersbo.blogspot.nl 

Heel makkelijk om zelf in je huis toe te passen. Waarschijnlijk heb je ergens nog wel een mooi glas liggen, doe er wat veren in en je hebt een mooie eye-cather voor in de woon-, slaap-, of zelfs badkamer. 

Bron foto's: 3. Flickr.com 4. Venoskamade.blogspot.nl

Deze variant zie je vast wel vaker voorbij komen, of misschien heb je dit al in huis. De veren met een lijstje eromheen blijven het goed doen, of het nu verschillende kleine veertjes zijn of één grote. Varieer met veren in lijstjes!

Bron foto's: 5. Chapterfriday.com 6. Eenigwonen.nl

Veren in de lucht (waar ze eigenlijk ook horen). Ook deze variant kun je op verschillende manieren toepassen. Veren aan een draad binden voor een dromerige sfeer of veren met touw aan een houten stok vastmaken. Wat past het beste in jouw woon- of slaapkamer?

Bron foto's: 7. Draumesider.blogspot.nl 8. Thedesignchaser.com

Voor degene die echt geen genoeg kunnen krijgen van veren. Daarvoor is altijd nog het verenbehang. Tip: behang 1 muur met verenbehang anders wordt het al snel te druk. Zo maak je ruimte voor andere accessoires.

Bron foto's: 9. Houseofturqouise.com 10. Minimoderns.bigcartel.com

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×