10 x vlinders aan de muur

Vlinders. Voor sommige van ons misschien wel de mooiste dieren op aarde. Niet alleen door de mooie kleuren maar ook door het gevoel dat vlinders je geven. Vrijheid, verliefdheid en nieuw leven. Helaas leven vlinders buiten en kunnen we ze niet binnen halen. Of toch wel? Vandaag laten we op verschillende manieren zien hoe je vlinders in je huis kan laten rondfladderen. Het hele jaar door. 

Vlinders in 3D vorm aan je muur. In de kinderkamer kun je pastel kleuren gebruiken. Met iets fellere kleuren kan dit ook heel goed in de keuken of de woonkamer. Als je een beetje creatief bent, kun je ze zelf proberen te maken.  

Vlinders op een doek, schilderij of wereldkaart om het net wat origineler te maken. Ook hierbij kun je gebruik maken van 3D vlinders. 

Vlinders met lijstjes eromheen zie je steeds meer en het is minder moeilijk om hieraan te komen. Deze lijstjes vind je in verschillende prijsklasse, van klein naar groot en in verschillende kleuren. Vind je een opgezette vlinder een naar idee? Dan zijn er ook genoeg afbeeldingen van vlinders te vinden.  

Quotes kunnen overal in huis maar zeker ook in de tuin. Quotes met vlinders erin verwerkt raden wij aan om in de slaapkamer te laten schilderen. Omdat dit vaak wat dromerige zinnen zijn.  

Een slaapkamer met een effen behang kun je de finishing touch geven door een aantal vlinders op je muur te laten schilderen. Het oogt speels en je kunt het zelfs helemaal laten doorlopen tot het plafond. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×