10x teal

Teal is een diep blauwgroene kleur en dé trendkleur van 2014. De één zal de kleur beschrijven als de blauwgroene kleur van de oceaan. De ander als een turquoise tint. Zie het als een combinatie van beide, waarin de kalme en rustgevende eigenschappen van blauw en groen terugkomen.

Teal is een kleur die je terug kunt laten komen in bepaalde accenten. De kleur doet het goed in combinatie met hout voor een neutraal effect. Durf je wel wat meer kleur aan? Ga dan voor een combi met roze tinten als zijn tegenhanger. Voor een landelijk effect kies je voor mintgroen of smaragd. En waan jij je liever in de wondere wereld van de diepzee? Kies dan voor een combi met indigo- of marineblauw. Kortom, genoeg mogelijkheden voor deze prachtige kleur. Piet Klerkx koos tien inspiratiebeelden voor je uit om bij weg te dromen.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×