10x wereldkaarten aan de muur

Een wereldkaart aan de muur past perfect in het ‘wanderlust interieur’. In het wanderlust interieur vind je een verzameling van bijzonder design, erfstukken, souvenirs en spontane vondsten. Een mix van producten die tijdens reizen worden gespot en opgepikt, maar ook nieuw design past in dit interieur, zolang materialen maar echt zijn en het verhaal achter het product er één is om na te vertellen.  

De creatieve spirits met zo’n interieur barsten van de wanderlust (lees: lust om de wereld te ontdekken). En hoe raak je meer geïnspireerd om de wereld te ontdekken dan met één van deze wereldkaarten aan de muur?

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×