4 manieren om een dode hoek te vullen

Herken je het? Zo’n hoekje in huis dat er maar kaal bij staat of een leeg stukje muur. Je hebt geen idee wat je er neer moet zetten maar zit er wel altijd tegenaan te kijken. Met deze tips maak je deze plek in huis weer levendig.

Een eyecatcher
Een lege muur is makkelijk op te vullen en naar voren de halen met een echte eyecatcher. Bij een eyecatcher kun je denken aan een opvallend schilderij met felle kleuren of gekke vormen of een aparte spiegel met tierelantijnen. Of heb je wel eens nagedacht over een enorme muur vullende klok of alleen de wijzers daarvan? Voor in een hoekje kun je denken aan een enorme vaas met een opvallende kleur of een grote tropische plant.

Kaarsen
Een tafeltje met kaarsen vult niet alleen de dode hoek, het wordt er ook nog echt een gezellig plekje van. Het hoekje of het stukje muur wordt opgelicht en komt tot leven. 

De quote
Ook leuk voor aan de muur en goed te combineren met het tafeltje met kaarsen is de quote. Er zijn altijd leuke ingelijste quotes te vinden maar je kunt ook zelf een uitprinten en inlijsten. Een andere optie is een krijtbord, hier kun je steeds weer een nieuwe quote opschrijven.

Accessoirekast
De dode hoek is een perfecte plek om al je verzamelde voorwerpen van door de jaren heen in uit te stallen. Dat gekke vaasje van de rommelmarkt, een pot met schelpen uit de Waddenzee of de Boeddha uit Thailand krijgen allemaal een plekje. Al je herinneringen bij elkaar in dat eens zo saaie hoekje.

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×