4 manieren om je schoenen op te bergen

Schoenen liggen vaak in de weg. Onder de kapstok, in de slaapkamer, in de gang, je komt ze eigenlijk overal tegen. Dit zijn manieren om ze voor eens en altijd goed op te bergen. 

1. Schoenendozen met foto's
Een goede manier om je schoenen netjes te bewaren is natuurlijk door ze in de doos te doen. Maar als je een paar zoekt kun je moeilijk eerst al de dozen openmaken. Het zal natuurlijk net de laatste doos zijn waar je in kijkt! Plak daarom een polaroid van de schoenen erop. 

 

 

2. PVC buizen
Dit is een DIY-projectje, PVC buizen worden vaak gebruikt om opbergrekjes van te maken. Perfect om je schoenen in op te bergen. Tip: geef de buizen ook een persoonlijk tintje, zoals op foto 1.

 

 

3. Onder de trap
Gebruik de ruimte onder de trap nuttig door er schoenen in op te bergen. Vaak zit de trap vlakbij de voordeur dus alle schoenen zijn dichtbij wanneer je de deur uitgaat! Hier gaat wel een kleine verbouwing aan vooraf, maar dan heb je ook wat.

4. Kistjes en pallets
We schreven eerder al over de veelzijdigheid van kistjes, maar ze fungeren ook prima als schoenenrek. Net als oude pallets trouwens! 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×