4 originele housewarming gifts

Een housewarming van je vriendin, leuk! Maar bij elke housewarming komt dan de vraag: wat moet je geven. Elke keer die vaas of wijnglazen is ook niet leuk meer. Doe geen (grote) aankopen die erg smaak gebonden (mits ze erom heeft gevraagd). Het leukst is om leuke, maar bruikbare, hebbedingetjes te geven die toch wel een keer van pas komen. Wij geven je inspiratie voor originele housewarming gifts! 

Wereldkaart ‘scratch map’

Voor de reislustige vrienden: een scratch map. Dit is een wereldkaart waar je het land kan ‘open krassen’ waar je bent geweest. Zo houd je makkelijk bij waar je bent geweest en kan het ook leuke gesprekken creëren als er visite is.

Tapas set

Niet veel gasten zullen hier aan denken maar een tapas set is heel leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Het kan altijd van pas komen voor gezellige borrelavonden. Je kan er zelf één samenstellen met een houten plank, wat kleine schaaltjes en een houder voor een frietzak. Als je er zelf één samenstelt kun je er ook nog wat producten bij geven zoals olijven en kaas of een klein boekje over tapas. Heb je hier geen tijd voor dan zijn er ook kant-en-klare tapas sets verkrijgbaar. 

Kruiden

Weer eens wat anders dan een plant of bloemen: kruiden! Of geef zakjes zodat ze de kruiden zelf kunnen planten of geef de kruiden in potjes als ze al groeien. Dit kun je net zo uitgebreid maken als je zelf wil. Geen idee welke kruiden je kan geven? Munt, basilicum, bieslook, koriander en oregano komen altijd van pas. Tip: je kan bij de kruiden verschillende kaartjes maken voor welke gerechten je deze kruiden kan gebruiken! 

DIY housewarming box

Voor als je wat meer tijd hebt: de DIY housewarming box. Hier kan van alles in, je kan het zo gek niet bedenken. Van mini kookboeken, tot oosterse thee, gastendoekjes, kleine plantjes, scrub: noem maar op! Tip: probeer het wel in één thema te houden bijvoorbeeld spulletjes voor de keuken of voor de badkamer. Een uitschieter zoals een plant kan altijd. 

Bronnen van beelden

 

1. Uncommongoods.com 2. Flickr.com  3. Decoholic.org 4. Craftgawker.com

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×