4 stijlvolle manieren om tijdschriften op te bergen

Tijdschriften zoals Wallpaper en Vogue staan vol met inspiratie en prachtig beeld. Heb je een keer een mooi exemplaar te pakken, dan is het natuurlijk zonde om hem weg te stoppen in een kast. Het is veel leuker om hem als accessoire in het zicht te plaatsen. Maar hoe stal je tijdschriften op een stijlvolle manier uit? 

De kledinghanger
Een doodgewoon voorwerp, zoals de kledinghanger, is makkelijk te gebruiken om een tijdschrift stijlvol aan op te hangen. Het is ook nog praktisch, je kunt het tijdschrift ophangen op de bladzijde waar je was gebleven. Hang de hangers aan een haakje op de muur of aan een industriële pijp zoals op de foto hier onder. 

De ladder
In het interieur wordt veel gedecoreerd met de ladder. Hij wordt meestal behangen met lampjes of dekentjes maar doet het ook uitstekend als tijdschriftenrek. 

Het koord
Dit is een DIY projectje waar je nog geen minuut mee bezig bent. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een koord en grote ronde kralen. Het koord hang je aan een haakje aan de muur. Als de tijdschriften eenmaal hangen ziet het er kunstzinnig uit.  

Het hangrek
Om een hele tijdschrift ‘wall’ te creëren kun je gebruikmaken van hangrekjes. Hang een paar identieke rekjes boven elkaar voor het juiste effect. Je kunt rekjes kiezen die passen bij jouw interieurstijl, zoals industrieel of landelijk. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×